presseticker

Skip to main content

Sopra Steria får digital transformasjonspris av Microsoft

  Publisert: 12.07.2017 11:02 - av  Henning Poulsen

TRANSFORMASJONSPRIS. Microsoft Norge-sjef Kimberly Lein-Mathisen i midten gratulerer Roger Aakerholm (t.v.), Sopra Steria, Jørn Ole Skaaraas (t.h.), Sopra Steria, og André Johnsen partneransvarlig i Microsoft, med prisen «Årets partner - Digital Transformasjon 2017». Foto: Sopra Steria

Oslo: Sopra Steria er blitt kåret av Microsoft til «Årets partner - Digital Transformasjon 2017» i Norge. Kåringen skjedde i Washington, D.C. under Microsofts årlige globale partnerkonferanse.

Prisen deles ut til den Microsoft-partneren som har klart å løfte en hel industri til å oppnå mer gjennom digital transformasjon, og enten oppnådd større omsetning, reduserte kostnader eller blitt mer konkurransedyktig gjennom bruk av Microsoft- og partnerteknologi.

 

I begrunnelsen skriver Microsoft-juryen at Sopra Steria får prisen for å ha «løftet en organisasjon, bransje eller vertikal gjennom innovativ implementering av teknologi som gir «trappetrinnseffekt» på verdiskapingen.»

 

– Vi er veldig stolte nå. Vi vant i konkurranse med mange andre sterke kandidater. Prisen er med på å styrke vår posisjon som norsk og europeisk leder innen digital transformasjon, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia.

 

Jørn Ole Skaaraas, avdelingsleder i Sopra Steria Norge, mottok prisen på Microsoft Inspire denne uken. Over 17 000 deltagere fra hele verden er med på konferansen.

 

Skaaraas forteller at selskapets hologramsamarbeid med Rikshospitalet ble spesielt trukket fram under prisoverrekkelsen. Prosjektet er et av de første av sitt slag som bruker Microsoft HoloLens-teknologi, og kan revolusjonere hvordan kirurger forbereder seg til livsviktige operasjoner.

 

I jurykjennelsen står det videre:

 

«Mixed Reality-prosjektet med Oslo universitetssykehus gir helsepersonell vesentlig bedre forutsetninger under planlegging og gjennomføring av minimalt invasiv kirurgi, og forenkler forklaring av inngrepet for pasient og pårørende. Prosjektet har høstet internasjonal anerkjennelse og involvert helsepersonell er ambassadører for skalering til flere institusjoner. Helsevesenets overgang fra 2D til 3D er gjennom myke og harde fakta en sann realisering av digital transformasjon.»

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, Director Marketing and Communication Scandinavia, Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

Bildetekst:

TRANSFORMASJONSPRIS. Microsoft Norge-sjef Kimberly Lein-Mathisen i midten gratulerer Roger Aakerholm (t.v.), Sopra Steria, Jørn Ole Skaaraas (t.h.), Sopra Steria, og André Johnsen partneransvarlig i Microsoft, med prisen «Årets partner - Digital Transformasjon 2017». Foto: Sopra Steria

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 40 000 medarbeidere i 20 land, og hadde en omsetning på 3,7 milliarder euro i 2016.

 

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

 

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Microsoft Inspire juli2017.jpg 3,54 kB (4669x2885)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 12.07.2017 11:02
Teknisk løsning ZEVS AS