presseticker

Skip to main content

Satser på skysikkerhet og læringsportal

  Publisert: 29.05.2012 07:20 - av  Henning Poulsen

SIKKERHET I SKYEN. RightSecurity Services drives fra Sterias sikkerhetssenter i Toulouse, med bistand fra 400 sikkerhetseksperter som er plassert rundt omkring i Europa. Foto: YayMicro

Oslo: Steria lanserer en skytjeneste for it-sikkerhet samt en ny læringsportal.

RightSecurity Services er en skytjeneste som gjør det mulig for bedrifter og organisasjoner å sette ut hele eller deler av it-sikkerheten. – Kundene betaler ut fra hvor mye de bruker tjenesten, og unngår dermed galopperende it-sikkerhetskostnader, forklarer markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren i Steria.

 

Sikkerhetstjenesten drives fra Sterias sikkerhetssenter i Toulouse, med bistand fra 400 sikkerhetseksperter som er plassert rundt omkring i Europa.

 

Samtidig går Steria og e-læringsaktøren Learntesting sammen om å lansere en læringsportal. Dette var i utgangspunktet en intern portal der Steria-ansatte i Europa og India fikk hjelp med å sertifisere seg til International Software Testing Qualification Board (ISTQB). Nå skal kundene også få tilgang til portalen, som går inn i Sterias RightTesting-portefølje.

 

Begge lanseringene skjer først i Frankrike. Utrulling i resten av Europa skjer utover året.

(Pressenytt)

 

Mer informasjon om RightSecurity her: http://www.steria.com/our-solutions/security/rightsecurity-services/

 

Mer informasjon om læringsportalen her: http://www.steria.com/media/press-releases/press-releases/article/steria-and-learntesting-partner-to-enable-self-study-for-istqb-qualifications/

 

Kontaktperson:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Bildetekst:

SIKKERHET I SKYEN. RightSecurity Services drives fra Sterias sikkerhetssenter i Toulouse, med bistand fra 400 sikkerhetseksperter som er plassert rundt omkring i Europa. Foto: YayMicro

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 20 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DNB, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak cloud computing.jpg 5,51 MB (4288x2848)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.05.2012 07:20
Teknisk løsning ZEVS AS