presseticker

Skip to main content

Ny avtale mellom Sopra Steria og Skatteverket

  Publisert: 21.10.2015 07:25 - av  Henning Poulsen

SKATTEGLEDE. Kjell Rusti i Sopra Steria gleder seg over avtalen med Skatteverket i Sverige. Foto: Hanne Kristine Fjellheim / Sopra Steria

Svenske Skatteverket har gitt Sopra Steria jobben med å innføre et nytt system for håndtering av interne serviceleveranser som HR, innkjøp, sikkerhet, dokumentstyring og interne kundetjenester. Avtalen strekker seg over fire år med opsjon på ytterligere to år.

Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia, forklarer at selskapet over tid har bygget opp betydelig kompetanse på området. Sopra Steria har også jobbet med skattemyndigheter i de andre skandinaviske landene i flere år.

 

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

SKATTEGLEDE. Kjell Rusti i Sopra Steria gleder seg over avtalen med Skatteverket i Sverige. Foto: Hanne Kristine Fjellheim / Sopra Steria

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, Marketing and Communication Director Scandinavia, Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

 

Om Sopra Steria

 

Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia, og kjenner en rekke bransjer fra innsiden. Selskapet har 37 000 medarbeidere i 20 land, og hadde proformaomsetning på 28 milliarder kroner i 2014.

 

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

 

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak _MG_2926 copy.jpg 12,04 kB (3888x2592)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 21.10.2015 07:25
Teknisk løsning ZEVS AS