presseticker

Skip to main content

NAV tegner it-avtale med Steria

  Publisert: 08.10.2007 07:00 - av  Henning Poulsen
Oslo: Arbeids- og velferdsetaten (NAV) har undertegnet en rammeavtale med it-konsulentselskapet Steria.

Avtalen går over to år, med opsjon på ytterligere to år.

 

– Dette er en svært viktig avtale for oss. NAV er den største brukeren av it-tjenester i offentlig sektor, mye på grunn av tre parallelle store reformer. I anbudsprosessen etterspurte NAV 15 kompetanseområder, med inngåelse av 3-10 avtaler per område, og vi har klart å komme inn på 13 av dem. Det er vi veldig fornøyd med, sier kundeansvarlig Nils-Petter Kristiansen i Steria.

 

Rammeavtalen omfatter kjøp av it-konsulenttjenester, deriblant prosjektledelse, testledelse, utviklingstjenester, spesialister og rådgivning. Tjenestene anskaffes ved etterfølgende konkurranse mellom leverandører med rammeavtale. Kristiansen anslår at verdien på avtalen ligger på omkring 30 millioner kroner årlig.

 

Sterias kundeforhold til NAV strekker seg helt tilbake til 2003, før sammenslåingen av Aetat og trygdeetaten. Kristiansen forteller at samarbeidet begynte i det små, men at det raskt har vokst på seg, og at NAV i dag er en av Sterias største kunder.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, kundeansvarlig Nils-Petter Kristiansen, mobil 952 39 856

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av de ledende europeiske it-konsulentselskapene, med 10 500 medarbeidere i 14 land, inkludert 300 medarbeidere i Norge. Selskapet som er børsnotert i Frankrike, omsatte i 2006 for 10,5 milliarder kroner. Bransjer hvor Steria står spesielt sterkt omfatter offentlig sektor, forsvar og politi, finans, telekom, transport og varehandel. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift.

Det betyr at vi bistår med alt fra forretnings- og it-rådgivning til prosjektledelse, systemutvikling og infrastrukturleveranser til driftsstøtte og vedlikeholdsservice. For mer informasjon: www.steria.no


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.10.2007 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS