presseticker

Skip to main content

HoloCare med viktig milepæl

  Publisert: 08.06.2021 10:18 -

VIKTIG MERKING. Solfrid Skilbrigt i Sopra Steria er imponert over at HoloCare allerede har fått på plass CE-merking innen klasse 1. Foto: Hanne Kristine Fjellheim/Sopra Steria

I juni mottok HoloCare sin CE-merking innen klasse 1, medisinsk utstyr. Det er en viktig milepæl for selskapet, som har som ambisjon å lansere i et globalt marked.

HoloCare arbeider med holografiske løsninger som forbedrer pasientbehandlingen, planleggingen før kirurgi og gir betydelig forbedring av fjernbehandling. CE-merkingen er det første regulatoriske steget mot å fremme bruken av 3D-hologrammer i helsetjenester og kirurgisk behandling.

 

– Dette er bevis på at vi er på rett vei. Jeg er imponert over at vi klarte å oppnå dette på så kort tid. Takket være en dedikert ledelse og et utmerket samarbeid mellom alle involverte parter, har vi nå videre bygget på grunnlaget for selskapets suksess, sier Solfrid Skilbrigt, styreleder i HoloCare.

 

I tillegg til HoloCare har det vært andre nøkkelspillere inne i bildet for å lykkes med å oppnå CE-merkingen. Devicia AB er et fullserviceteam for medisinsk og klinisk forskning med omfattende medisinsk utstyrserfaring innen kvalitet, regulering og kliniske forhold. I tillegg har AND Technology Research, et spesialistteam innen teknologiledelse, design og V & V-testing for medisinsk utstyr, bidratt til prosessen.

 

Alison Sundset, administrerende direktør i HoloCare sier samarbeidet mellom de forskjellige selskapene har blitt gjort via digital kommunikasjon.

 

– Vi har gjort dette digitalt på tvers av fire land. At vi har klart å komme over målstreken sammen, som et team via digitale plattformer, det er et tegn på disse tider. Jeg er svært stolt av alle involverte fra HoloCare, Devicia og AND TR. Det som så ut som et umulig oppdrag tidligere i år, har vi nå oppnådd. Ved å bygge sten for sten er vi i nå på god vei med å lykkes med vår globale lansering, sier hun.

 

 

 

Bildetekst:

VIKTIG MERKING. Solfrid Skilbrigt i Sopra Steria er imponert over at HoloCare allerede har fått på plass CE-merking innen klasse 1. Foto: Hanne Kristine Fjellheim/Sopra Steria

 

 

Kontaktinformasjon:

Solfrid Skilbrigt, Sopra Steria: solfrid.skilbrigt@soprasteria.com

Alison Sundset, HoloCare AS: alison.sundset@holocare.com

Om HoloCare AS:

Selskapet HoloCare AS er et resultat av at Inven2, Norges største aktør innen kommersialisering av forskning, og konsulentselskapet Sopra Steria, slår seg sammen for å opprette et medisinsk utstyrsselskap med fokus på bruk av holografi i helsevesenet. HoloCare AS utvikler en plattform basert på "Mixed Reality": holografiske løsninger som kan forbedre pasientbehandlingen, planleggingen før kirurgi og forbedrer fjernbehandling betydelig. Løsningene vil bli lansert i et globalt marked.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for HoloCare, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.06.2021 10:18
Teknisk løsning ZEVS AS