presseticker

Skip to main content

Har laget nettportal for hørselshemmede

  Publisert: 15.04.2011 09:53 - av  Henning Poulsen

BÆREKRAFTIG IT: Steria har utviklet en portal for hørselshemmede i Murcia-regionen i Spania. Foto: Murcia-golf

Oslo: It-konsulentselskapet Steria har utviklet en interaktiv nettportal for hørselshemmede i Spania.

Via portalen, som ble lansert tirsdag denne uken, kan brukerne videochatte med andre hørselshemmede. Nettportalen er utviklet for Fesormu, en forening for hørselshemmede i den spanske regionen Murcia.

 

I tillegg inneholder portalen store mengder informasjon rettet mot hørselshemmede: alt fra nyheter og aktivitetskalendere til stillingsannonser og offentlige dokumenter. Informasjonen er tilgjengelig både skriftlig og på tegnspråk.

 

Multimediaportalen føyer seg i rekken av bærekraftige prosjekter som Steria er engasjert i. I Norge har Steria holdt it-kurs for innvandrerkvinner, i India og Kambodsja tilbyr selskapet ingeniørutdanning til vanskeligstilt ungdom, og i Frankrike har Steria vært med på å utvikle et virtuelt tastatur for personer med nedsatte motoriske ferdigheter.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

* Steria, HR-direktør Solfrid Skilbrigt, tlf. 22 57 58 34, mobil 905 51 086

 

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak murcia.jpg 5,05 kB (400x300)

Last ned mer informasjon her.


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 15.04.2011 09:53
Teknisk løsning ZEVS AS