presseticker

Skip to main content

Gjev Azure-sertifisering til Sopra Steria

  Publisert: 30.08.2021 09:41 - av  Henning Poulsen

MILEPÆL. Teknologi- og driftsdirektør Odd Inge Bjørdal fastslår at Sopra Steria nå er ett av få selskaper i verden som er sertifisert som Managed Service Provider (MSP) hos de tre store skyplattformene. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Konsulentselskapet Sopra Steria ble i juli sertifisert som Azure Expert Managed Service Provider.

– Vi er glade for å kunne ønske Sopra Steria velkommen som en Azure Expert Managed Service Provider (MSP). Deres omfattende ekspertise på tvers av privat datasenter og hybrid- og multicloud-miljøer samt deres dedikasjon til å utvikle nasjonale skyer, er en viktig brikke for at europeiske organisasjoner kan omfavne skyteknologi på en sikker og trygg måte, sier Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales and Channel Chief hos Microsoft.

 

– Denne sertifiseringen er en viktig milepæl for oss. Nå er vi ett av få selskaper i verden som er sertifisert som Managed Service Provider (MSP) hos de tre store skyplattformene: Google Cloud Plattform, Amazon Web Services og Microsoft Azure, sier Odd Inge Bjørdal, direktør for teknologi og drift i Sopra Steria.

 

– Omfattende og robust

Sertifiseringen ble bekreftet etter en omfattende revisjon utført av en uavhengig tredjepart, ISSI.

 

I rapporten roses Sopra Steria blant annet for å ha bygget opp omfattende ekspertise og en robust leveransemetodikk som passer for store organisasjoner med komplekse driftsmiljøer. Spesielt fremheves arbeidet Sopra Steria har lagt ned innen sikkerhet og automasjon i sine tjenester.

 

I tillegg trekker rapporten fram selskapets evne til å kontinuerlig måle kundetilfredshet og videreutvikle sine tjenester basert på tilbakemeldinger.

 

Krevende å bli sertifisert

Bjørdal forteller at Sopra Steria har brukt mye krefter og ressurser på sertifiseringsprosessen.

 

– Dette er den absolutt mest krevende sertifiseringen, og den henger svært høyt. Sertifiseringen styrker det viktige samarbeidet med Microsoft og forsterker vår posisjon som en helhetlig transformasjonspartner for våre kunder, sier han.

 

Azure Expert MSP er et sertifiseringsprogram som fremhever de aller beste leverandørene av Azure-tjenester. Sertifiseringen må fornyes årlig, og er en viktig synliggjøring overfor innkjøpere av forretningstjenester, skyinfrastruktur og konsulenttjenester.

 

 

Bildetekst:

MILEPÆL. Teknologi- og driftsdirektør Odd Inge Bjørdal fastslår at Sopra Steria nå er ett av få selskaper i verden som er sertifisert som Managed Service Provider (MSP) hos de tre store skyplattformene. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fire årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

 

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

 

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørget 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

 

“The world is how we shape it.”

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.08.2021 09:41
Teknisk løsning ZEVS AS