presseticker

Skip to main content

Fikk i land tre ISO-sertifiseringer på seks måneder

  Publisert: 13.09.2012 07:00 - av  Stefan Thorsteinsen

BILDETEKSTER: Prosessverktøy i fokus: Steria og Qualisoft utvider nå samarbeidet. På bildet: administrerende direktør i Steria, Kjell Rusti (t.h) og administrerende direktør i Qualisoft, Tore Rasmussen (t.v). Foto: Steria

Oslo: Softwareprodusenten ABAX har nytt godt av dialogen mellom Steria og Qualisoft, som nå blir utvidet til et større samarbeid.

I løpet av bare seks måneder har ABAX, som utvikler og distribuerer elektroniske kjørebøker, klart å bygge opp sitt virksomhetsstyringssystem og tilegnet seg tre ISO-sertifiseringer. Et samarbeid mellom Steria og Qualisoft har hatt en sentral rolle i rådgivningsprosessen.

 

 

 

– Målsetningen har vært å få på plass systemer og rutiner for å øke servicegraden vår, sier administrerende direktør i ABAX, Bjørn Helge Helgeland.

 

 

 

Programvare står sentralt

 

Steria og Qualisoft har nå inngått en større samarbeidsavtale om fremtidige prosjekter. Bruken av Qualisofts programvare ”Qualiware” står i sentrum.

 

 

 

– Prosessverktøyet gjør det mulig for oss å holde en klar dialog. Det har vist seg å være raskt og effektivt i bruk, både for oss og kundene våre, sier seniorrådgiver i Steria, Christian Busch.

 

 

 

Administrerende direktør hos Qualisoft, Tore Rasmussen, mener samarbeidet er riktig vei å gå. – Avtalen med Steria gir oss en innfallsvinkel til et marked vi kun i mindre grad har operert i tidligere. Den er også med på å gi oss trygghet i denne prosessen.

 

 

 

God tro på fremtiden­

 

Qualisoft har spesialisert seg innen virksomhetsarkitektur og leverer tjenester til rundt 150 bedrifter innen blant annet offshore og produksjon. Selskapene ønsker nå å styrke sine posisjoner i markedet.

 

 

 

– Tiden fremover blir veldig spennende og vi har god tro på samarbeidet med Qualisoft, sier Busch.

 

(Pressenytt)

 

 

 

Kontaktpersoner:

 

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

* Steria, senior bedriftsrådgiver Christian Busch, mobil 900 70 430

 

* Qualisoft, administrerende direktør Tore Rasmussen, mobil 907 87 528

 

 

 

 

 

BILDETEKSTER: Prosessverktøy i fokus: Steria og Qualisoft utvider nå samarbeidet. På bildet: administrerende direktør i Steria, Kjell Rusti (t.h) og administrerende direktør i Qualisoft, Tore Rasmussen (t.v). Foto: Steria

 

 

 

 

 

 

Dette er Steria:

 

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 20 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DNB, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak qualisoftsept12.jpg 15,19 kB (4272x2848)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 13.09.2012 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS