presseticker

Skip to main content

Disse tre kvinnene bygger opp teknologigigant i Stavanger

  Publisert: 08.12.2021 09:41 - av  Henning Poulsen

STAVANGERSJEFENE. Hege D. Olsnes, Heidi Ravndal og Ine Cecilie Flateraaker skal sammen styre Sopra Sterias Stavanger-satsing. Foto: Studio Hjelm

Hege D. Olsnes, Ine Cecilie Flateraaker og Heidi Ravndal utgjør konsulentkjempen Sopra Sterias nye ledertrio i Stavanger.

 

 

 

Hege D. Olsnes, Ine Cecilie Flateraaker og Heidi Ravndal utgjør konsulentkjempen Sopra Sterias nye ledertrio i Stavanger.

 

 

 

– Det går så det griner, sier Heidi Ravndal.

 

 

 

I Norge har Sopra Steria mer enn 2200 medarbeidere, og er landets største konsulentselskap innen digitalisering. Ravndal var blant de første som ble ansatt da Sopra Steria i stillhet begynte å bygge et Stavanger-kontor i 2016. Fem år senere er hun direktør for digitale plattformtjenester og sitter i selskapets ledergruppe i oljebyen.

 

 

 

– Veksten i Stavanger er eventyrlig, og det er kjempespennende å være med på denne reisen. På kort tid har vi tatt betydelige markedsandeler og blitt et velkjent navn i regionen, sier Ravndal.

 

 

 

Nå skal hun styre Sopra Sterias Stavanger-satsing sammen med Hege D. Olsnes og Ine Cecilie Flateraaker.

 

 

 

– Rekruttering blir noe av det viktigste fremover. Vi skal vokse fra 150 til 200 medarbeidere i løpet av året. Innen utgangen av 2022 blir vi nærmere 300 hoder, sier Ravndal.

 


Opptatt av delekultur

 

Hege D. Olsnes har tidligere hatt flere lederstillinger i Equinor. Hun begynte i Sopra Steria Stavanger våren 2019, og før sommeren ble hun direktør for forretningsutvikling i regionen.

 

 

 

– Dette er et stort selskap, men det føles ikke sånn. Vi er tett på hverandre og ingen forsvinner i mengden. Energien og entusiasmen ligner på noe du finner i oppstartsbedrifter, samtidig som vi også tilbyr ordnende forhold, faglig utvikling, spennende prosjekter og en sterk delekultur, sier hun.

 


Populær arbeidsgiver

 

Ine Cecilie Flateraaker er selskapets nye direktør for applikasjoner. Hun kommer fra energikonsulentselskapet AGR, og hun har også vært styreleder i Rogaland Personalforum.

 

 

 

– Det er svært spennende å få være med på å bygge et selskap med ambisjoner om å tilføre stor verdi til hele stavangerregionen. Jeg setter også pris på arbeidsmiljøet vi har her, med korte kommandolinjer og høy endringstakt, sier hun.

 


Fra 70 til 1600 kvadratmeter

 

Det finnes mange måter å måle Sopra Sterias vekst i Stavanger på. Én måte er i kvadratmeter. Høsten 2016 satt fire medarbeidere i et kontor på 70 kvadratmeter. I 2018 flyttet selskapet inn i et 10 ganger så stort lokale sentralt i byen, men drøyt to år senere måtte Sopra Steria ut på flyttefot igjen. De nye kontorene strekker seg over 1600 kvadratmeter og ligger i teknologitunge Jåttavågen.

 

 

 

I løpet av de første årene bygget Sopra Steria seg opp i olje- og gassektor. I dag jobber selskapet med alle sokkeloperatørene i fylket. Etter hvert har konsulentselskapet også vunnet betydelige oppdrag i kraftindustrien, finansbransjen og offentlig sektor.

 

 

 

– For fem år siden var vi en ren supportvirksomhet. I dag er vi en ende-til-ende-leverandør i Stavanger. Oljeprisfallet i fjor var tøft for hele bransjen, men vi kom styrket ut av det. Nå ser vi en sterkere dreining mot det grønne skiftet i porteføljen vår, noe som gjenspeiler samfunnsutviklingen. Det blir mer fornybart og høyere innovasjonstakt fremover, spår Heidi Ravndal.

 

 

 

Bildetekst:

STAVANGERSJEFENE. Hege D. Olsnes, Heidi Ravndal og Ine Cecilie Flateraaker skal sammen styre Sopra Sterias Stavanger-satsing. Foto: Studio Hjelm

 

 

Kontaktperson:

* Sopra Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

 

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

 

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørget 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

 

“The world is how we shape it.”

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.12.2021 09:41
Teknisk løsning ZEVS AS