presseticker

Skip to main content

Skal ha 100 nye it-folk

  Publisert: 22.01.2008 07:00 - av  Henning Poulsen
Oslo: Konsulentselskapet Steria skal ansette over 100 nye medarbeidere i Norge i løpet av 2008.

– Dette gjør vi for å møte en økende oppdragsmengde hos våre kunder, sier markedsdirektør Anders Lindgren i Steria.

 

Det er både nyutdannede og erfarne it-medarbeidere som nå står på selskapets ønskeliste. Steria er på utkikk etter forretnings- og it-rådgivere, prosjektledere, testspesialister, brukervennlighetseksperter, systemutviklere, systemarkitekter, infrastrukturspesialister og SOA-, ITIL- og Remedy-konsulenter.

 

Steria jobber for store virksomheter i offentlig og privat sektor, som Forsvaret, Skatteetaten, Telenor og DnB NOR, og Lindgren forteller at selskapet derfor legger listen høyt når nye rådgivere og konsulenter skal ansettes.

 

– Topptrimmet

I 2007 leverte Steria i Norge de beste resultatene i selskapets historie. Omsetningen økte med 14 prosent, bunnlinjen viste svært gode takter og over 100 nye medarbeidere ble rekruttert.

 

Samtidig har Steria i løpet av fjoråret solgt unna sin bankterminalbusiness. – Det gjør at vi kan satse enda mer målrettet på våre tre kjerneområder: rådgivning, systemintegrasjon og drift. Vi er nå bedre trimmet for vekst og lønnsomhet enn noensinne, sier Anders Lindgren.

(Pressenytt)

 

Kontaktperson:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av de ledende europeiske it-konsulentselskapene, med over 18 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 330 medarbeidere i Norge. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift. For mer informasjon: www.steria.no


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 22.01.2008 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS