presseticker

Skip to main content

Storsatsing på Ullevaal-lading

  Publisert: 29.09.2023 07:00 - av  Henning Poulsen

ÅPNING. Circle K Norge har åpnet fire hurtigladestasjoner på Ullevaal Stadion. Foto: Marianne Lind

(f.v.) Gudbrand Vinjar og John Lien fra Aimo Park inspiserer en av de nye ladestasjonene sammen med Anders Kleve Svela fra Circle K Norge. Foto: Marianne Lind

Denne uken har Circle K Norge åpnet åtte nye hurtigladeplasser på Ullevaal Stadion i Oslo.

– Vi har sikret oss kremplassering i hovedstaden. Laderne står godt synlig foran nasjonalanlegget i fotball, og vil betjene både lokalområdet og gjennomfartstrafikk på Ring 3, forteller Joachim Hartmann, kategorileder for lading i Circle K Norge.

 

De åtte ladeplassene fordeler seg på fire ladestasjoner av typen HYC 300 kW, og er satt opp i samarbeid med Ullevaal Stadion og parkeringsselskapet Aimo Park.

 

En ladedestinasjon i Oslo

– Det er en stor glede å ønske Circle K velkommen til Aimo hub, vår mobilitetssatsing på Ullevaal Stadion. Med Circle K på plass styrker vi posisjonen som ladedestinasjon i Oslo. Kapasiteten er uten sidestykke i mils omkrets, sier John Lien, administrerende direktør i Aimo Park Norway.

 

Han forteller at Aimo hub Ullevaal Stadion handler om mye mer enn bare parkering.

 

– Ingen parkerer bare for å parkere. Derfor satser vi på smarte og innovative mobilitetsløsninger og tilleggstjenester som inkluderer alt fra lading og bilpleie, til bil- og sykkeldeling, pakkeboks og kort vei til kollektivtilbudet, sier Lien.

 

Vil være der kundene er

Selv om de fleste Circle K-ladere står i tilknytning til selskapets stasjoner, forteller Joachim Hartmann at det er naturlig å bygge ut ladenettverket der hvor kundene ferdes.

 

– Det er mye trafikk på Store Ringvei. I tillegg er det mange som besøker kjøpesenteret Ullevaal AMFI, Fotballarenaen, Thon-hotellet, spisestedene og kurs- og konferansesenteret. Da muligheten til å etablere oss her dukket opp, slo vi raskt til, sier han.

 

Aimo hub Ullevaal Stadion har tilgang fra begge retninger av Ring 3. Parkeringshuset har 600 parkeringsplasser med 1 time gratis parkering, og inneholder også Nord-Europas største innendørsladeanlegg for Tesla.

I tillegg til parkeringsplassene innendørs er det gode parkeringsforhold utendørs

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

ÅPNING. Circle K Norge har åpnet fire hurtigladestasjoner på Ullevaal Stadion. Foto: Marianne Lind

 

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Norge Transit Charging, kategorileder Joachim Hartmann, mobil 93 05 10 65

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Aimo Park Norway, markedsdirektør Kjetil Bratseth, mobil 93 05 43 03

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.09.2023 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS