presseticker

Skip to main content

Smestad er byens beste på Rosa sløyfe

  Publisert: 06.11.2019 07:09 - av  Henning Poulsen
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Oslo samlet inn om lag 642 000 kroner til brystkreftsaken. Best i byen i 2019: Circle K Smestad

Stasjoner som bader i rosa lys. Rosa bilvask, kaffekopper og kampanjeeffekter. BH-er hengende fra tak og vegger. Ansatte med nyfarget, rosa hår. Alt dette har blitt et forutsigbart høsttegn for folk som ferdes langs norske oktoberveier.

 

– I år donerte kunder ved 274 Circle K-stasjoner over hele landet mer enn 4,1 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. Det betyr at vi nå har passert 30 millioner kroner i totalt innsamlet beløp for de åtte årene vi har hatt aksjonen, sier en stolt Sverre Rosén, administrerende direktør i Circle K Norge.

 

Donasjoner i øst og vest

Hele 15 stasjoner i Oslo var med på Rosa sløyfe-aksjonen i 2019. Circle K Smestad var den stasjonen som samlet inn mest i hovedstaden. Her ble det reist 25 215 kroner til brystkreftsaken. Deretter følger Circle K Økern med 23 885 kroner, Circle K Skøyen med 19 010 kroner, Circle K Kiellands Plass med 18 165 kroner og Circle K Furuset E-6 med 14 580 kroner til Rosa sløyfe.

 

– Det er skikkelig gøy å være best i byen! Vi kjørte på fra dag én, med tett sekundering og masse oppfølging. Medarbeiderne sto på og la ned stor innsats for å få inn penger til Rosa sløyfe. Jeg må også få takke våre gavmilde kunder, sier Arshad Rai Rizwan på Circle K Smestad.

 

Rosa hovedsamarbeidspartner

Blant alle stasjonene i Norge var det Circle K Elverum som samlet inn mest i år, hele 111 600 kroner. Deretter fulgte Circle K Forus med 110 460 kroner. De to stasjonene duellerte om førsteplassen gjennom hele oktober.

 

På fylkesnivå samlet Rogaland inn mest penger – om lag 583 000 kroner, etterfulgt av Akershus, Hedmark og Oppland.

 

Circle K Norge er én av hovedsamarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen, som arrangeres av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen.

 

Temaet for årets Rosa sløyfe-aksjon var «rosa forskjellsbehandling». Mens noen blir friske av én operasjon, må andre igjennom et lengre løp med både cellegift, stråling og hormonbehandling. Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon går derfor til forskning på persontilpasset brystkreftbehandling.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKS

Disse stasjonene samlet inn mest i Oslo:

1. Circle K Smestad

2. Circle K Økern

3. Circle K Skøyen

4. Circle K Kiellands Plass

5. Circle K Furuset E-6

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Smestad, Arshad Rai Rizwan, mobil 90 01 46 73

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.11.2019 07:09
Teknisk løsning ZEVS AS