presseticker

Skip to main content

Hele 14 Rogaland-stasjoner satser på pakkehenting

  Publisert: 06.05.2020 07:06 - av  Henning Poulsen
En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. 14 stasjoner i Rogaland er med på avtalen.

Innbyggere i Rogaland fylke kan nå hente pakkene sine ved Circle K Randaberg, Circle K Ølensvåg, Circle K Vikeså i Bjerkreim kommune, Circle K Tjelta i Sola kommune, ved Karmøy-stasjonene Circle K Skudneshavn og Circle K Sævelandsvik og på Strand-stasjonene Circle K Tau og Circle K Jørpeland.

 

Stavanger og Sandnes har tre stasjoner hver med på pakkehenteordningen: Circle K Hinna, Circle K Lagårdsveien og Circle K Haugesundsgata i Stavanger, og Circle K Lura, Circle K Hana og Circle K Hommersåk i Sandnes.

 

Bare ett fylke i Norge har flere Circle K-stasjoner med DHL-avtale enn hva Rogaland har. I Vestfold og Telemark har 15 stasjoner avtale.

 

– For oss handler det om å gjøre hverdagen enklere for kunden, samtidig som vi hele tiden er på utkikk etter nye muligheter som følge av endringene som vi ser i markedet, og derfor er pakkeutlevering et spennende område for oss, sier Øyvind Bredland, avtaleansvarlig i Circle K Norge.

 

I løpet av kort tid har i overkant av 80 Circle K-stasjoner fra Lakselv i nord til Farsund i sør blitt hentepunkt for pakker fra DHL Express, en global markedsleder på ekspressforsendelser. Bredland regner med at flere vil tegne seg på avtalen utover våren.

 

Får flere kunder

En økende andel av pakkene som sendes med DHL Express går til privatpersoner. Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL, kaller avtalen en vinn-vinn for både kundene og stasjonene.

 

– Siden vi nordmenn gjerne ikke er hjemme på dagtid, har vi derfor jobbet mye med å få på plass et nettverk av hentepunkter over hele landet. Her er det viktig med lange åpningstider og enkel tilkomst, slik at kundene våre kan velge det mest praktiske hentestedet og plukke opp pakken når det passer dem best, sier han.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

PAKKE PÅ STASJON. Avtaleansvarlig Øyvind Bredland hos Circle K Norge og daglig leder Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng gleder seg til å tilby pakkehenting på stasjon. Foto: Johnny Syversen/josy.no

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* DHL Express, markeds- og kommunikasjonssjef Linda Bengtsson, mobil 98 42 08 01

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.05.2020 07:06
Teknisk løsning ZEVS AS