presseticker

Skip to main content

Grong-ladere ble knust av trailer i fjor – nå er nye elbilladere på plass

  Publisert: 26.01.2021 07:00 - av  Henning Poulsen

NYE LADERE. En medarbeider på Circle K Harran viser fram de flunkende nye elbilladerne. Foto: Circle K Harran

En trailer på glatta knuste de gamle elbilladerne på Circle K Harran samt en splitter ny Polestar 2. Nå kan en stolt stasjonsdriver avduke nye ladere.

– Det er helt fantastisk å få på plass ladertilbudet vårt igjen. Dette er noe som har vært savnet, sier en fornøyd Geir Terje Høstland, som driver Circle K Harran.

 

Stasjonen hans har fått to splitter nye 50 kW Circle K-ladere. De gamle Mer-laderne led en heller ublid skjebne. I oktober i fjor mistet en trailer kontrollen på glattisen og braste inn i laderne. De ble knust – og det ble også en helt ny Polestar 2 som var ute på jomfruturen sin. Den endte opp som delebil.

 

– Heldigvis ble ingen skadd. Det hele var ikke så dramatisk, men det var jo veldig leit for bileieren. Han hadde vært i Trondheim og hentet bilen bare noen timer tidligere, sier Høstland.

 

Den lokale elbilparken i Grong er i vekst, men mesteparten av trafikken kommer fra E6-en nordover og sørover, ifølge stasjonsdriveren.

 

Høstland understreker at de nye laderne er svært enkle i bruk, enten med appen Circle K Charge, ladebrikke eller ved skanning av QR-kode med mobilkameraet.

 

Firedobling av ladere

De nye laderne på Harran i Grong er del av en stor nasjonal opprusting av ladetilbudet. I fjor sommer kunne Circle K Norge feire åpningen av hurtiglader nummer 500 i Norge. Laderne er fra Circle K samt samarbeidspartnerne IONITY, Tesla og Grønn Kontakt/Mer.

 

– I 2018 bestemte vi oss for å firedoble antall ladere innen sommeren 2020. Gjennom hardt arbeid, stor investeringsvilje fra selskapet og godt samarbeid med ladepartnerne våre har vi nådd målet vårt, sier produktsjef Maria Estenstad Friis.

 

Hun forteller at all strømmen som forbrukes og selges ved kjedens stasjoner kommer fra fornybare energikilder.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

NYE LADERE. En medarbeider på Circle K Harran viser fram de flunkende nye elbilladerne. Foto: Circle K Harran

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Harran, stasjonsdriver Geir Terje Høstland, mobil 97 58 13 05

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k harran jan21.jpg 129,73 kB (1024x768)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 26.01.2021 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS