presseticker

Skip to main content

Gjøvik-stasjon får fire splitter nye elbilladere

  Publisert: 14.04.2021 07:10 - av  Henning Poulsen

NYE LADERE. Circle K Kallerud har fått nye hurtig- og lynladere på plass. Foto: Circle K Norge

I Gjøvik, langs riksvei 4, har Circle K satt opp fire nye hurtig- og lynladere. – Dette er det mange som er glade for, sier Thomas Hovda på Circle K Kallerud.

Stasjonen kan nå tilby lading fra to 50 kW-ladere og to 150 kW-ladere, og skal betjene både lokalmarkedet i Gjøvik-regionen så vel som trafikken langs RV4.

 

– Mange har vært innom oss og spurt etter lademuligheter, særlig lynlading, så det er et etterlengtet tilbud vi nå har fått på plass, sier Hovda.

 

Stasjonsdriveren forteller om et økende antall elbiler rundt omkring i distriktet.

 

Firedobling av ladere

Hovda understreker at de nye laderne er svært enkle i bruk, enten med appen Circle K Charge eller ladebrikke for registrerte kunder. Det går også an å bruke mobilkameraet for å skanne QR-koden.

 

De nye laderne i Gjøvik er del av en stor nasjonal opprusting av ladetilbudet. I fjor sommer kunne Circle K Norge feire åpningen av hurtiglader nummer 500 i Norge. Laderne er fra Circle K samt samarbeidspartnerne IONITY, Tesla og Grønn Kontakt/Mer.

 

– I 2018 bestemte vi oss for å firedoble antall ladere innen sommeren 2020. Gjennom hardt arbeid, stor investeringsvilje fra selskapet og godt samarbeid med ladepartnerne våre har vi nådd målet vårt, sier Lars Ketil Bjørnå, teknisk ansvarlig for ladenettverket på kjedens energistasjoner.

 

Han forteller at all strømmen som forbrukes og selges ved kjedens stasjoner har opprinnelsesgaranti.

 

– Vi kommer til å fortsette og bygge nye hurtigladere i de største byene og langs de mest trafikkerte veien i årene fremover. Vi har ambisjoner om å bli en markant leverandør av ladetjenester til private elbilister og bedrifter landet rundt, sier Bjørnå.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

NYE LADERE. Circle K Kallerud har fått nye hurtig- og lynladere på plass. Foto: Circle K Norge

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Kallerud, forhandler Thomas Hovda, mobil 41 38 38 15

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k kallerud.jpg 70,49 kB (755x535)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 14.04.2021 07:10
Teknisk løsning ZEVS AS