presseticker

Skip to main content

Digerneset får fire nye elbilladere

  Publisert: 27.03.2021 10:58 - av  Henning Poulsen

NYE LADERE. Jeanette Sandnes, assisterende daglig leder på Circle K Digerneset, viser fram de flunkende nye elbilladerne. Foto: Circle K Digerneset

Et flunkende nytt ladeanlegg er nå installert ved Circle K Digerneset.

– Dette er spennende. Ikke minst er det gøy å være den første stasjonen med Circle K-ladere i regionen, sier Merethe Molnes, som er daglig leder ved Circle K Digerneset.

 

Stasjonen kan nå tilby lading fra to 50 kW-ladere og to 150 kW-ladere. Molnes forteller at mange kunder nå er glade for at laderne er kommet på plass.

 

– Vi ser stadig flere elbiler i området vårt, og mange har også ringt for å spørre om lademuligheter hos oss. Nå kan vi gi dem et positivt svar, sier hun.

 

Circle K Digerneset ligger strategisk plassert langs E39, ikke langt fra Ålesund, på vei mot Åndalsnes.

 

Firedobling av ladere

Molnes understreker at de nye laderne er svært enkle i bruk, enten med appen Circle K Charge, ladebrikke eller ved skanning av QR-kode med mobilkameraet.

 

De nye laderne på Digerneset er del av en stor nasjonal opprusting av ladetilbudet. I fjor sommer kunne Circle K Norge feire åpningen av hurtiglader nummer 500 i Norge. Laderne er fra Circle K samt samarbeidspartnerne IONITY, Tesla og Grønn Kontakt/Mer.

 

– I 2018 bestemte vi oss for å firedoble antall ladere innen sommeren 2020. Gjennom hardt arbeid, stor investeringsvilje fra selskapet og godt samarbeid med ladepartnerne våre har vi nådd målet vårt, sier produktsjef Maria Estenstad Friis.

 

Hun forteller at all strømmen som forbrukes og selges ved kjedens stasjoner kommer fra fornybare energikilder.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

NYE LADERE. Jeanette Sandnes, assisterende daglig leder på Circle K Digerneset, viser fram de flunkende nye elbilladerne. Foto: Circle K Digerneset

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Digerneset, daglig leder Merethe Molnes, mobil 98 84 12 63

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k digerneset.jpg 1,68 MB (2736x3648)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.03.2021 10:58
Teknisk løsning ZEVS AS