presseticker

Skip to main content

Circle K satser videre i Egersund

  Publisert: 01.03.2021 07:00 - av  Henning Poulsen

GODE PÅ MAT. I tillegg til nysmurte bagetter samt pølser, burgere og bakverk, kan Gerd Turid Ørsland også varte opp med pizza fra Peppes. Foto: Circle K Egersund

– Vi drar ikke noen steder, konstaterer Gerd Turid Ørsland hos Circle K Egersund. I stedet blir det utvidet meny og nye kolleger.

Siden 1973 har det vært bensinstasjon i Jernbaneveien 30, først under BP-flagget. Deretter ble det Norol, og så Statoil. Nå står det Circle K på skiltene, men siste tiden har det oppstått rykter om at den tradisjonstunge stasjonen synger på siste verset.

 

– Den historien der vil jeg gjerne få lagt død én gang for alle. Vi blir her! Vi gleder oss til å drive videre i Egersund i mange år fremover, sier Gerd Turid Ørsland.

 

Selv har hun vært der siden 1984, da hun kombinerte skolegang med vakter på stasjonen. I 1997 tok hun over franchisekontrakten og ble stasjonsdriver. Siden har hun ikke sett seg tilbake.

 

– Jeg har alltid likt stasjonslivet, og så har vi det veldig kjekt på Circle K Egersund. Vi har mange hyggelige kunder og god stemning på stasjonen, forteller Ørsland.

 

Satser på nysmurt og Peppes

De senere årene har Circle K Egersund satset på nysmurte bagetter og rundstykker, i tillegg til kaffen og de velkjente pølsene og bakervarene. Dette har blitt tatt godt imot både av lokalbefolkningen og folk som besøker stasjonen i forbindelse med jobbreise.

 

De tre firemannsbordene – som i disse koronatider er innsnevret til to – står sjelden tomme.

 

Siden i høst har Ørsland og medarbeiderne hennes også servert pizza til kundene sine. Mange i Egersund har dratt innom Jernbaneveien for å kjøpe den populære pizzaen Peppes On The Go. Burgermenyen har også blitt rustet opp.

 

Ansetter to fra nabostasjonen

I en årrekke har Gerd Turid Ørsland hatt en god kollegial tone med driveren av YX-stasjonen på andre siden av veien. 31. mars legges denne stasjonen ned, noe som har forsterket ryktene om at Circle K også skal bort fra Egersund.

 

– Det er vemodig å se at YX stenger. Nå skal vi ansette to medarbeidere fra naboen. Dessuten kan kundene fortsette å bruke Coop-kortet sitt hos oss. Både nye og gamle kunder er hjertelig velkommen, sier Ørsland.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

GODE PÅ MAT. I tillegg til nysmurte bagetter samt pølser, burgere og bakverk, kan Gerd Turid Ørsland også varte opp med pizza fra Peppes. Foto: Circle K Egersund

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Egersund, franchisetaker Gerd Turid Ørsland, mobil 91 11 68 66

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 01.03.2021 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS