presseticker

Skip to main content

Bilister i Møre og Romsdal har gitt 346 000 kroner til Rosa sløyfe

  Publisert: 06.11.2019 07:06 - av  Henning Poulsen
De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal samlet inn om lag 346 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Moa

Stasjoner som bader i rosa lys. Rosa bilvask, kaffekopper og kampanjeeffekter. BH-er hengende fra tak og vegger. Ansatte med nyfarget, rosa hår. Alt dette har blitt et forutsigbart høsttegn for folk som ferdes langs norske oktoberveier.

 

– I år donerte kunder ved 274 Circle K-stasjoner over hele landet mer enn 4,1 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. Det betyr at vi nå har passert 30 millioner kroner i totalt innsamlet beløp for de åtte årene vi har hatt aksjonen, sier en stolt Sverre Rosén, administrerende direktør i Circle K Norge.

 

Generøse ålesundinger

Hele 14 stasjoner i Møre og Romsdal var med på Rosa sløyfe-aksjonen i 2019. Circle K Moa var den stasjonen som samlet inn mest i fylket. Her ble det reist 39 447 kroner til brystkreftsaken. Deretter følger Circle K Digerneset med 13 540 kroner, Circle K Åndalsnes med 12 510 kroner, Circle K Bolsønes med 11 800 kroner og Circle K Volda med 8772 kroner til Rosa sløyfe.

 

– Dette er årets viktigste aksjon for oss, og vi er glade for å få denne muligheten til å hjelpe og bidra i samfunnet mens vi er på jobb. Samtidig er det kjekt å være best i fylket, sier Eivind Ullaland, daglig leder på Circle K Moa.

 

Han forteller om motiverte medarbeidere og generøse kunder i Ålesund.

 

– Det var faktisk på frivillige gaver vi fikk inn det største beløpet, noe som viser at kundene våre er villige til å gi – og at de ansatte har vært flinke til å spørre, sier Ullaland.

 

Rosa hovedsamarbeidspartner

Blant alle stasjonene i Norge var det Circle K Elverum som samlet inn mest i år, hele 111 600 kroner. Deretter fulgte Circle K Forus med 110 460 kroner. De to stasjonene duellerte om førsteplassen gjennom hele oktober.

 

På fylkesnivå samlet Rogaland inn mest penger – om lag 583 000 kroner, etterfulgt av Akershus, Hedmark og Oppland.

 

Circle K Norge er én av hovedsamarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen, som arrangeres av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen.

 

Temaet for årets Rosa sløyfe-aksjon var «rosa forskjellsbehandling». Mens noen blir friske av én operasjon, må andre igjennom et lengre løp med både cellegift, stråling og hormonbehandling. Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon går derfor til forskning på persontilpasset brystkreftbehandling.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKS

Disse stasjonene samlet inn mest i Møre og Romsdal:

1. Circle K Moa

2. Circle K Digerneset

3. Circle K Åndalsnes

4. Circle K Bolsønes

5. Circle K Volda

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Moa, Eivind Ullaland, mobil 99 46 59 20

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.11.2019 07:06
Teknisk løsning ZEVS AS