presseticker

Skip to main content

Vestfoldinger har spist nesten 57 000 pizzaer langs veien

  Publisert: 24.02.2023 07:45 - av  Henning Poulsen

STORSELGERE. (f.v.) Mai og Helena bidrar til at Circle K E18 Horten selger mest pizza i Vestfold. Foto: Circle K E18 Horten

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Vestfold. Siden høsten 2020 har selskapet servert 56 791 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Horten.

– Pizzakundene våre varierer fra familier på tur til arbeidsgutta som skal ha middag. I tillegg har vi også faste, lokale kunder som handler pizza hos oss, sier Trude Rønningen, daglig leder på Circle K E18 Horten.

 

Stasjonen hennes har servert 17 512 pizzaenheter til sultne kunder, noe som er mest i Vestfold og fjerde mest blant Circle K-stasjoner i hele Norge. Nesten 3000 av disse var hele pizzaer, mens resten fordeler seg på pizzaporsjoner og andre varianter.

 

– Vi har god beliggenhet, stort utvalg, råvarene er gode og vi er raske med å ha pizzaen klar for servering. Dessuten er vi en hyggelig gjeng som lager pizza med et smil, og det er det mange kunder som setter pris på, sier Rønningen.

 

I Vestfold kommer Circle K E18 Larvik på andreplass i pizzasalg, med 11 289 enheter. Deretter følger Circle K E18 Grelland utenfor Holmestrand med 8358 enheter og Circle K Revetal med 3400 pizzaenheter.

 

Populært Peppes-samarbeid

Høsten 2020 lanserte Circle K Norge og Peppes Pizza konseptet «Peppes On The Go». Siden den gang har Circle K Norge solgt nesten 1,5 millioner pizzaenheter over hele landet.

 

– Dette har gått over all forventning. Ikke bare har kunder over hele landet tatt imot tilbudet med åpne armer, men salget av annen mat er like høyt som før. Pizzasalget har blitt en ren bonus for stasjonene, sier Trude Marchmann-Jensen kategorileder for mat i Circle K Norge.

 

Hun gir samarbeidet med Peppes Pizza en svært stor del av æren for pizzaeventyret til Circle K.

 

– Gjennom konseptet Peppes On The Go har vi fått en veldig ettertraktet pizzamerkevare inn på stasjonene. Særlig på litt mindre steder er dette er noe folk har sultet etter. Nå har de fleste et Peppes-tilbud i nærheten, sier Marchmann-Jensen.

 

Trend: Stor pizza på små plasser, og omvendt

Trude Marchmann-Jensen har merket seg en forbrukertrend som stort sett går igjen i hele landet. Store stasjoner selger flest små pizzaenheter, mens de mindre stasjonene med stødig fotfeste i lokalsamfunnet selger mest hele pizzaer.

 

– På de store stasjonene med mye gjennomfartstrafikk kjøper folk mat på farten, fordi de er sultne der og da. Disse velger gjerne enkeltporsjoner. Folk som bor rundt lokalstasjonene våre, tar gjerne med seg en hel pizza som overtidsmat eller kveldskos. Her er forbruket mer planlagt, sier matsjefen til Circle K Norge.

 

Hun forteller at Peppes og Circle K samarbeider om produktutviklingen, og at det legges stor vekt på at alle stasjonene skal lage pizzaen på nøyaktig samme måte. Slik skal kundene få den samme smaksopplevelsen uansett om de kjøper pizza på stasjon i Lakselv i nord eller Lindesnes i sør.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

STORSELGERE. (f.v.) Mai og Helena bidrar til at Circle K E18 Horten selger mest pizza i Vestfold. Foto: Circle K E18 Horten

 

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E18 Horten, daglig leder Trude Rønningen, mobil 92 08 79 94

* Circle K Norge, kategorileder for mat – Trude Marchmann-Jensen, mobil 90 66 21 23

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 24.02.2023 07:45
Teknisk løsning ZEVS AS