presseticker

Skip to main content

Storsatsing på veimat i Fredrikstad og Sarpsborg

  Publisert: 05.03.2019 07:16 - av  Henning Poulsen

TRIVSEL. Kundene gir gode tilbakemeldinger på det nye interiøret og mattilbudet. Foto: Grim Moberg

BUGNER. Det nye mattilbudet domineres av fersksmurte baguetter og spennende meksikanske smaker. Her fra Circle K Sandsli i Bergen. Foto: Grim Moberg

Circle K slipper løs sitt nye butikk- og matkonsept i Sarpsborg og Fredrikstad denne uken.

– Vi er stolte over å kunne lansere det nye konseptet vårt på Circle K Alvim og Circle K Østsiden. Jeg er overbevist om at Østfold er klar for dette, sier Ann Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge.

 

Allerede før jul ble stasjonen Circle K E-18 Sekkelsten i Askim ombygget i tråd med kjedens nysatsing, og i januar fikk også kundene ved Circle K Ørje prøve det nye tilbudet.

 

Torsdag 7. mars lanseres konseptet endelig på stasjonene Circle K Østsiden i Fredrikstad og Circle K Alvim i Sarpsborg. Så langt har Circle K bygget om 30 butikker til det nye konseptet.

 

– Stasjonen får et restaurantpreg som inviterer kundene til å komme inn og sette seg ned. Samtidig kan vi friste med et enda bredere mattilbud og en helt ny butikk med flott interiør. Det er ingen tvil om at dette er et løft for stasjonene, sier Våge.

 

Vil ha rask, sunn og velsmakende mat

Hun forteller at målet med butikkoppgraderingen er å levere et solid matløft i nye, hyggelige omgivelser.

 

– Vi ser en tydelig trend der stadig flere ønsker å spise sunnere og mer variert. Samtidig stiller vi også høyere krav til smaken. Disse realitetene har vi tatt innover oss når vi nå fornyer og forsterker mattilbudet i Østfold, sier Våge.

 

Hun forteller at de oppgraderte butikkene som allerede har utvidet mattilbudet med meksikanske retter, ferske salater og nysmurte sandwicher, opplever sterk vekst i matomsetningen.

 

– Kundene spiser stadig flere måltider på farten, samtidig som de har høyere forventninger til at maten skal komme raskt, smake godt og være sunn, sier Våge.

 

Mer kjøtt i pølsa

Samtidig som en del nå forandres ved de fire Circle K-stasjonene i Østfold, vil mye også forbli som det var. Stasjonen har fremdeles pølser og hamburgere på menyen til de som ønsker det. Imidlertid har pølsene fått høyere kjøttinnhold enn tidligere, mens hamburgermenyene er oppgradert med nye råvarer. Stekemetoden er også forbedret, slik at burgerne får en mer crispy overflate.

 

– Nylig signerte vi en intensjonsavtale med helsemyndighetene, der hensikten er å redusere inntaket av salt, sukker og mettet fett i befolkningen samt øke inntaket av sunne matvarer. Vi er stolte av å kunne kutte i salt, fett og kalorier, samtidig som smaksopplevelsen blir bedre. Jeg gleder meg til å se hvordan det nye matkonseptet vårt blir tatt imot av folk i Østfold, sier Våge.

 

Hun understreker at ombyggingen ikke får konsekvenser for utvalget av produkter til bilen, som forblir det samme.

 

 

Bildetekster:

TRIVSEL. Kundene gir gode tilbakemeldinger på det nye interiøret og mattilbudet. Foto: Grim Moberg

 

BUGNER. Det nye mattilbudet domineres av fersksmurte baguetter og spennende meksikanske smaker. Her fra Circle K Sandsli i Bergen. Foto: Grim Moberg

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Alvim, stasjonsdriver Iwona Chelminiak, mobil 47 84 69 28

* Circle K Østsiden, stasjonsdriver Leni Cathrine Fjeld, mobil 98 81 90 22

* Circle K E-18 Sekkelsten, stasjonsdriver Rita Strand, mobil 99 69 36 62

* Circle K Ørje, stasjonsdriver Janniche Holter Høgås, mobil 47 27 93 47

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak kunde på Circle K Sandsli.jpg 5,01 MB (3305x2206)
Bilde - vedlegg til sak matstand.jpg 5,71 MB (3349x2235)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 05.03.2019 07:16
Teknisk løsning ZEVS AS