presseticker

Skip to main content

Åpningsfest i dag:

Storsatsing på veimat i Flå og Geilo

  Publisert: 09.07.2019 07:16 - av  Henning Poulsen

STOLT. Johan Helland forteller at kundene er fulle av lovord om den ombygde stasjonen på Geilo. Foto: Circle K Geilo

POPULÆRT. Ifølge Anette Aas Karlsen har det nye sitteområdet på Circle K Gulsvik allerede rukket å bli populært blant kundene. Foto: Circle K Gulsvik

TRIVSEL. Kundene gir gode tilbakemeldinger på det nye interiøret og mattilbudet. Her fra åpningen av Circle K Sandsli i Bergen tidligere i år. Foto: Grim Moberg

I dag slipper Circle K for første gang sitt nye butikk- og matkonsept løs i Buskerud.

– Vi er stolte over å kunne lansere det nye konseptet vårt på Circle K Gulsvik og Circle K Geilo. Jeg er overbevist om at Buskerud er klar for dette, sier Ann Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge.

 

Tirsdag 9. juli lanseres det nye konseptet endelig på stasjonene Circle K Gulsvik i Flå og Circle K Geilo. Så langt har Circle K bygget om et 30-talls butikker til det nye konseptet. Begge de to Buskerud-stasjonene har fått nytt interiør og kan friste kundene med et utvidet mattilbud og romslige sitteseksjoner med restaurantfølelse.

 

– Alt er revet ned og bygget opp igjen

Stasjonsdriver Johan Helland måtte holde Circle K Geilo stengt gjennom mesteparten av juni i forbindelse med ombyggingen. Han er svært fornøyd med sin nye stasjon.

 

– Alt er revet ned og bygget opp igjen. Vi har fått en kjempeflott butikk med en helt genial dynamikk. Kundene som allerede har vært innom er fulle av lovord, både om interiøret, mattilbudet og de 45 nye sitteplassene vi har satt opp, sier Helland.

 

Han lover en hyggelig offisiell åpningsdag med kake, milkshake, smaksprøver og gode tilbud.

 

Valfartende kunder

Anette Aas Karlsen, som driver Circle K Gulsvik, har hatt kunder som den siste tiden har kommet innom stasjonen ene og alene for å se på de nye inneområdene.

 

– Det har vært mange hyggelige tilbakemeldinger, både fra lokale kunder og de som er på vei til hytta. De nye sitteområdene fikk vi på plass allerede før påske, og her er det ofte helt fullt med folk som spiser og slapper av. Nå har vi endelig fått butikk, mattilbud og interiør på plass også, sier Aas Karlsen.

 

Parallelt med butikkombyggingen har de to stasjonene også rustet opp sitt ladetilbud for elbiler. Circle K Geilo skal snart få nye hurtigladere, mens Circle K Gulsvik blir et rent lademekka med mer enn 20 Tesla-ladere.

 

Vil ha rask, sunn og velsmakende mat

Våge forteller at målet med butikkoppgraderingen er å levere et solid matløft i nye, hyggelige omgivelser.

 

– Vi ser en tydelig trend der stadig flere ønsker å spise sunnere og mer variert. Samtidig stiller vi også høyere krav til smaken. Disse realitetene har vi tatt innover oss når vi nå fornyer og forsterker mattilbudet i Buskerud, sier Våge.

 

Hun forteller at de oppgraderte butikkene som allerede har utvidet mattilbudet med meksikanske retter, ferske salater og nysmurte sandwicher, opplever sterk vekst i matomsetningen.

 

– Kundene spiser stadig flere måltider på farten, samtidig som de har høyere forventninger til at maten skal komme raskt, smake godt og være sunn, sier Våge.

 

Mer kjøtt i pølsa

Samtidig som en del nå forandres ved de to Circle K-stasjonene i Buskerud, vil mye også forbli som det var. Stasjonen har fremdeles pølser og hamburgere på menyen til de som ønsker det. Imidlertid har pølsene fått høyere kjøttinnhold enn tidligere, mens hamburgermenyene er oppgradert med nye råvarer. Stekemetoden er også forbedret, slik at burgerne får en mer crispy overflate.

 

– Nylig signerte vi en intensjonsavtale med helsemyndighetene, der hensikten er å redusere inntaket av salt, sukker og mettet fett i befolkningen samt øke inntaket av sunne matvarer. Vi er stolte av å kunne kutte i salt, fett og kalorier, samtidig som smaksopplevelsen blir bedre. Jeg gleder meg til å se hvordan det nye matkonseptet vårt blir tatt imot av folk i Buskerud, sier Våge.

 

Hun understreker at ombyggingen ikke får konsekvenser for utvalget av produkter til bilen, som forblir det samme.

 

 

Bildetekster:

STOLT. Johan Helland forteller at kundene er fulle av lovord om den ombygde stasjonen på Geilo. Foto: Circle K Geilo

 

POPULÆRT. Ifølge Anette Aas Karlsen har det nye sitteområdet på Circle K Gulsvik allerede rukket å bli populært blant kundene. Foto: Circle K Gulsvik

 

TRIVSEL. Kundene gir gode tilbakemeldinger på det nye interiøret og mattilbudet. Her fra Circle K Sandsli i Bergen. Foto: Grim Moberg

 

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Gulsvik, stasjonsdriver Anette Aas Karlsen, mobil 93 06 09 26

* Circle K Geilo, stasjonsdriver Johan Helland, mobil 90 96 33 14

* Circle K Norge, salgs- og markedsleder i Buskerud – Johan Erik Winther, mobil 95 26 74 91

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 09.07.2019 07:16
Teknisk løsning ZEVS AS