Storsatsing på veimat i Bergen
– Dette er første gang vi lanserer det nye konseptet ved så mange stasjoner i samme by i løpet av så kort tid. Bergen har et svært godt mattilbud i sentrum, og jeg er overbevist om at bergensere nå er klar for et matløft langs veien også, sier Ann Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge.
Onsdag 6. februar fikk Circle K Sandsli æren av å bli første stasjon som lanserer det nye butikkonseptet i Vestlandets hovedstad. I dag, torsdag, står Circle K Flesland for tur, før lanseringskarusellen ender hos Circle K Haukås på fredag. Så langt har Circle K bygget om 27 butikker til det nye konseptet.
– Stasjonen får et restaurantpreg som inviterer kundene til å komme inn og sette seg ned. Samtidig kan vi friste med et enda bredere mattilbud og en helt ny butikk med flott interiør. Det er ingen tvil om at dette er et løft fos oss, forteller leder for Circle K Sandsli, Josephine Holthe.
– Dette blir en helt ny opplevelse for gjestene. Vi har fått et enda bedre mattilbud pluss et fantastisk nytt interiør og sitteplasser der kundene kan slappe av og nyte mat og drikke, sier Espen Sedal, butikksjef hos Circle K Flesland.
– Vi løfter satsingen på mat. Det blir et større utvalg, og vi setter fokus på gode og sunne råvarer, noe vi vet mange kunder ønsker, sier Sverre Borgen, daglig leder ved Circle K Haukås.
Vil ha rask, sunn og velsmakende mat
Ann Helen Våge forteller at målet med butikkoppgraderingen er å levere et solid matløft i nye, hyggelige omgivelser.
– Vi ser en tydelig trend der stadig flere ønsker å spise sunnere og mer variert. Samtidig stiller vi også høyere krav til smaken. Disse realitetene har vi tatt innover oss når vi nå fornyer og forsterker mattilbudet i Bergen, sier Våge.
Hun forteller at de oppgraderte butikkene som allerede har utvidet mattilbudet med meksikanske retter, ferske salater og nysmurte sandwicher, opplever sterk vekst i matomsetningen.
– Kundene spiser stadig flere måltider på farten, samtidig som de har høyere forventninger til at maten skal komme raskt, smake godt og være sunn, sier Våge.
Mer kjøtt i pølsa
Samtidig som en del nå forandres ved de tre Circle K-stasjonene i Bergen, vil mye også forbli som det var. Stasjonen har fremdeles pølser og hamburgere på menyen til de som ønsker det. Imidlertid har pølsene fått høyere kjøttinnhold enn tidligere, mens hamburgermenyene er oppgradert med nye råvarer. Stekemetoden er også forbedret, slik at burgerne får en mer crispy overflate.
– Nylig signerte vi en intensjonsavtale med helsemyndighetene, der hensikten er å redusere inntaket av salt, sukker og mettet fett i befolkningen samt øke inntaket av sunne matvarer. Vi er stolte av å kunne kutte i salt, fett og kalorier, samtidig som smaksopplevelsen blir bedre. Jeg gleder meg til å se hvordan det nye matkonseptet vårt blir tatt imot av folk i Bergen, sier Våge.
Hun understreker at ombyggingen ikke får konsekvenser for utvalget av produkter til bilen, som forblir det samme.
Bildetekster:
OMBYGGET. Circle K Sandsli er én av tre stasjoner i Bergen som er blitt ombygget. F.v. salgssjef Linda T. Blindheim, Circle K Haukås-leder Sverre Borgen, butikksjef Espen Sedal fra Circle K Flesland og sjef for Circle K Sandsli, Josephine Holthe. Foto: Grim Moberg
TRIVSEL. Kundene gir gode tilbakemeldinger på det nye interiøret og mattilbudet. Foto: Grim Moberg
BUGNER. Det nye mattilbudet på Circle K Sandsli domineres av fersksmurte baguetter og spennende meksikanske smaker. Foto: Grim Moberg
Kontaktpersoner:
* Circle K Sandsli, daglig leder Josephine Holthe, mobil 47 83 93 77
* Circle K Haukås, daglig leder Sverre Borgen, mobil 41 65 46 54
* Circle K Flesland, butikksjef Espen Sedal, mobil 47 35 40 64
* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53
matstand.jpg 5,71 MB (3349x2235)
kunde på Circle K Sandsli.jpg 5,01 MB (3305x2206)