presseticker

Skip to main content

Prestisjepris til Circle K Åmot

  Publisert: 26.05.2019 09:30 - av  Henning Poulsen

BEST I ØST: Tom Bakken ved Circle K Åmot mottok prisen som årets stasjonsdriver i Region Sør/Øst av norgessjef Christoffer Sundby (t.v.) og regiondirektør Trond Arne Kiste. Foto: Killian Munch

Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K Åmot, ifølge en ny kåring. – Dette er de ansatte som fortjener denne prisen, sier forhandler Tom Bakken.

– De gjør en fenomenal innsats på Circle K Åmot. Vi har utrolig mange dyktige stasjonsdrivere i Circle K Norge, og for å være aller best må du levere nesten overmenneskelig godt på drift, kundetilfredshet, medarbeiderutvikling og kampanjegjennomføring, sier Christoffer Sundby, administrerende direktør i Circle K Norge.

 

Sammen med stasjonsdrivere fra Circle K Brynseng i Oslo og Circle Florø i Sogn og Fjordane gikk Circle K Åmot denne uken til topps i kåringen Årets stasjonsdriver. Kåringen fant sted på en Circle K-samling denne uken. Forhandler Tom Bakken mottok prisen til applaus fra mer enn 1000 stasjonsdrivere, stasjonsmedarbeidere og servicekontoransatte som deltok på samlingen.

 

Salgsløvene i øst

Prisen for Region Sør og Øst deles mellom driver Tom Bakken og daglig leder Øyvind Steinsett ved Circle K Åmot. Det er ifølge juryteksten alltid en glede å besøke stasjonen deres.

 

«Her blir du møtt av en av Norges mest engasjerte daglig ledere, som er helt rå på salg og gode kundeopplevelser. Det er få eller ingen som selger mer varer per kvadratmeter butikk. Forhandler har siden stasjonen ble overtatt fra Esso mer enn doblet salget. Han lovet at dette skulle skje, og det har han jammen klart,» står det i juryuttalelsen.

 

Gir prisen til de ansatte

– Bare for å være helt klar: Denne prisen dedikeres til medarbeidere på Circle K Åmot. Det er de som står på jobb og tar imot kundene når køen går helt til døra. Jeg er bare en brikke i den store helheten, understreker Bakken.

 

Han synes det er stas at en forholdsvis liten stasjon som Circle K Åmot kan hevde seg i konkurranse med de aller største stasjonene.

 

– Vi jobber beinhardt som et lag på stasjonen hver eneste dag, og det betaler seg i form av gode resultater, fornøyde ansatte og kunder som trives. Våre faste, lokale kunder har høy tillit til oss. I tillegg besøkes vi av mange langveisfarende som er på vei til hytta. Jeg vet om flere som utsetter dobesøket sitt til de kommer til Åmot, slik at de kan besøke vår stasjon. Det beviser at vi lykkes med det vi driver med, sier Bakken.

 

På Circle K Åmot er man ikke redd for å gå egne veier, noe denne julekalendervideoen fra i fjor er et eksempel på.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

BEST I ØST: Tom Bakken ved Circle K Åmot mottok prisen som årets stasjonsdriver i Region Sør/Øst av norgessjef Christoffer Sundby (t.v.) og regiondirektør Trond Arne Kiste. Foto: Killian Munch

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Åmot, forhandler Tom Bakken, mobil 90 03 03 56

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak KIL-2003.jpg 5,82 MB (5503x3669)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 26.05.2019 09:30
Teknisk løsning ZEVS AS