presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i sørlige Trøndelag

  Publisert: 07.04.2021 07:00 - av  Henning Poulsen
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Sør-Trøndelag solgt mer enn 7000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Støren

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Støren er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i hele den sørlige delen av Trøndelag – om lag 1100 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Roger Steen forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Midtre Gauldal og omegn.

 

– Dette har blitt en suksess i Støren. Mange kommer innom og kjøper pizza, og konseptet har løftet burgersalget vårt også, sier en fornøyd Steen.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

 

Roger Steen forteller at mange av kundene på Støren-stasjonen bruker «Click & Collect».

 

– Jeg vil si at 40-50 prosent av alle som kjøper «Peppes On The Go!», bestiller og betaler digitalt, forteller stasjonsdriveren.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Sør-Trøndelag:

1. Circle K Støren

2. Circle K E6 Berkåk

3. Circle K E6 Klett

4. Circle K Røros

5. Circle K Byåsen

 

 

Bildetekst:

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

 

Kontaktperson:

* Circle K Støren, stasjonsdriver Roger Steen, mobil 93 25 52 27

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k peppes hovedbilde.jpg 654,10 kB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 07.04.2021 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS