presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i østre Agder

  Publisert: 29.03.2021 08:10 - av  Henning Poulsen
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i østre Agder solgt om lag 5500 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Risør

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Risør er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer på hele det østre Sørlandet – mer enn 1600 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Bjørn Larsen forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Risør.

 

– Etter lanseringen har vi doblet pizzasalget. «Peppes On The Go!» er et svært helhetlig konsept som har blitt tatt godt imot av både kunder og medarbeidere, sier Larsen.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

– De to nykommerne er knallgode, og det ser allerede ut som om de vil gi kamp på salgslisten, som i dag toppes av av Triple Meat, Ham og Pepperoni, sier Larsen.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

 

Bjørn Larsen forteller at stadig flere kunder i Risør bruker klikk og hent-løsningen.

 

– Om lag 30 til 40 prosent av pizzabestillingene kommer inn via «Click & Collect» i dag. Løsningen er brukervennlig og har blitt populær, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Aust-Agder:

1. Circle K Risør

2. Circle K Grimstad

3. Circle K E18 Lillesand

4. Circle K E18 Brokelandsheia

5. Circle K Saltrød

 

 

Bildetekst:

MEST PIZZAFYSEN I RISØR. Ingen sluker mer Peppes On The Go!-pizza enn kundene ved Circle K Risør. På bildet pizzasjef Tom Sandvik og driver Bjørn Larsen (med briller). Foto: Circle K Risør

 

Kontaktperson:

* Circle K Risør, stasjonsdriver Bjørn Larsen, mobil 90 53 46 09

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:10
Teknisk løsning ZEVS AS