presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Troms

  Publisert: 29.03.2021 08:24 - av  Henning Poulsen

MEST PIZZAFYSEN I TROMS. Ingen sluker mer Peppes On The Go!-pizza enn kundene ved Circle K Finnsnes. På bildet daglig leder Jørn-Tore Enoksen som smiler bredt under masken. Foto: Circle K Finnsnes

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Troms-distriktet solgt nesten 5000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Finnsnes

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Finnsnes er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Troms-området – om lag 900 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer.

 

Når vi snakker med daglig leder Jørn-Tore Enoksen fredag ettermiddag, har stasjonen hans nettopp gjort klar 10 pizzaer til en skoleklasse som har påskeavslutning. Han forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Senja og omegn.

 

– Salget har vært veldig bra! Vi har et ganske godt mattilbud i Finnsnes, så det var ikke gitt at vi skulle lykkes så godt som vi har gjort, sier Enoksen.

 

Han forteller at stasjonen har reklamert godt for konseptet, og at de ansatte har fått grundig opplæring.

 

– Pizzaen er god og bestillingsløsningen er enkel å bruke. Dessuten har vi kort produksjonstid for de som foretrekker å bestille over disk, sier Enoksen, som avslører at Triple Meat er den mest populære pizzavarianten på stasjonen.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

– Dette er bra! Det er ikke alle som spiser svin, og nå får de et utvidet tilbud, kommenterer Enoksen.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Troms:

1. Circle K Finnsnes

2. Circle K Storslett

3. Circle K E6 Skibotn

4. Circle K E6 Nordkjosbotn

5. Circle K Breivika

 

 

Bildetekst:

MEST PIZZAFYSEN I TROMS. Ingen sluker mer Peppes On The Go!-pizza enn kundene ved Circle K Finnsnes. På bildet daglig leder Jørn-Tore Enoksen som smiler bredt under masken. Foto: Circle K Finnsnes

 

Kontaktperson:

* Circle K Finnsnes, daglig leder Jørn-Tore Enoksen, mobil 93 24 75 85

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:24
Teknisk løsning ZEVS AS