presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Telemark

  Publisert: 29.03.2021 08:23 - av  Henning Poulsen
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Telemark-distriktet solgt mer enn 8000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Seljord

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Seljord er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Telemark-området – om lag 1000 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Kjell Birger Teigen forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Seljord og omegn.

 

– Dette er en bra videreutvikling av det mattilbudet vi har på stasjonen, og det har fått en udelt positiv mottakelse både blant kunder og medarbeidere, sier Teigen.

 

Han avslører at Triple Meat er den mest populære varianten blant kundene på Circle K Seljord så langt, men at Pepperoni haler innpå.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Telemark:

1. Circle K Seljord

2. Circle K Heddal

3. Circle K Drangedal

4. Circle K E18 Bamble

5. Circle K Kalstad

 

 

Bildetekst:

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

 

Kontaktperson:

* Circle K Seljord, stasjonsdriver Kjell Birger Teigen, mobil 97 67 99 43

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k peppes hovedbilde.jpg 654,10 kB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:23
Teknisk løsning ZEVS AS