presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Sogn og Fjordane

  Publisert: 29.03.2021 08:21 - av  Henning Poulsen
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane-distriktet solgt nesten 5000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Florø

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Florø er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Sogn og Fjordane-området – om lag 1800 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Ruben Solheim forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Kinn og omegn.

 

– Dette har vært med på å løfte matkategorien på stasjonen vår. Vi kan tilby enda mer mat i farta, noe kundene setter pris på, sier han.

 

Solheim roser sine medarbeidere for at pizzasatsingen har blitt såpass vellykket.

 

– Vi fikk en eksplosiv start, der «alle» skulle ha pizza. Samtidig hadde vi bare én ovn i begynnelsen, men vi fikk det til takket være fenomenal innsats fra de ansatte. Nå har vi fått på plass enda en ovn, samtidig som vi har kommet bedre inn i rutinene. Dermed kan vi lage både mer og bedre pizza nå enn i fjor høst, sier Solheim.

 

Han forteller at pizzatypen «Triple Meat» er den som troner øverst på salgstoppen på Circle K Florø.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

 

Ruben Solheim skulle gjerne sett at enda flere i Florø tok i bruk Click & Collect.

 

– Det er uhyre enkelt, samtidig som du slipper kø. Og kø er noe du gjerne ikke ønsker å stå i nå i disse pandemitider, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Sogn og Fjordane:

1. Circle K Florø

2. Circle K Skei

3. Circle K Sogndal

4. Circle K Førde

5. Circle K Eid

 

 

Bildetekst:

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

 

Kontaktperson:

* Circle K Florø, stasjonsdriver Ruben Solheim, mobil 90 02 36 49

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k peppes hovedbilde.jpg 654,10 kB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:21
Teknisk løsning ZEVS AS