Pizzasuksess i Rogaland
– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.
Størst pizzahunger i Vindafjord
«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.
Circle K Ølensvåg i Vindafjord kommune er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Rogaland – om lag 2200 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Butikksjef Anita Berge forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Vindafjord.
– Dette er bra for å skape et mer variert mattilbud, få økt kundetrafikk og gjøre oss enda mer attraktive å besøke. Med «Peppes On The Go!» tiltrekker vi oss både nye og eksisterende kunder, sier hun.
Etter at Circle K Ølensvåg ble ombygget, har matsalget skutt i taket, til tross for pandemi, perioder med hytteforbud og lavere kundetrafikk.
– Pizzaene har uten tvil vært med på å løfte salget vårt opp dit det skal være. Med god opplæring av de ansatte har vi klart å holde høy kvalitet, og det har gitt gjenkjøp og fornøyde kunder. Mange kunder kjøper pizza flere ganger i måneden, og vi får også store bestillinger fra bedrifter som gjerne vil gjøre noe ekstra for sine ansatte, sier Berge.
Hun avslører av Triple Meat er bestselgeren på stasjonen i Ølensvåg, med Pepperoni på en solid andreplass.
Satser på biffkjøtt og sterk kylling
Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.
Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.
– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.
Anita Berge forteller at klikk og hent-løsningen har gitt økt matsalg på Circle K Ølensvåg.
– Kundene kan enkelt navigere inne i løsningen, og de kan bestille i fred og ro og være trygge på at maten er klar til avtalt tid, sier hun.
(Pressenytt)
Fem på Peppes-toppen i Rogaland:
1. Circle K Ølensvåg
2. Circle K Kvala
3. Circle K Skudnesnavn
4. Circle K Sævelandsvik
5. Circle K Nærbø
Bildetekst:
PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K
Kontaktperson:
* Circle K Ølensvåg, butikksjef Anita Berge, mobil 97 17 51 23
* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53
CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)
CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)