presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Rogaland

  Publisert: 29.03.2021 08:19 - av  Henning Poulsen
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Rogaland solgt mer enn 13 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Vindafjord

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Ølensvåg i Vindafjord kommune er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Rogaland – om lag 2200 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Butikksjef Anita Berge forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Vindafjord.

 

– Dette er bra for å skape et mer variert mattilbud, få økt kundetrafikk og gjøre oss enda mer attraktive å besøke. Med «Peppes On The Go!» tiltrekker vi oss både nye og eksisterende kunder, sier hun.

 

Etter at Circle K Ølensvåg ble ombygget, har matsalget skutt i taket, til tross for pandemi, perioder med hytteforbud og lavere kundetrafikk.

 

– Pizzaene har uten tvil vært med på å løfte salget vårt opp dit det skal være. Med god opplæring av de ansatte har vi klart å holde høy kvalitet, og det har gitt gjenkjøp og fornøyde kunder. Mange kunder kjøper pizza flere ganger i måneden, og vi får også store bestillinger fra bedrifter som gjerne vil gjøre noe ekstra for sine ansatte, sier Berge.

 

Hun avslører av Triple Meat er bestselgeren på stasjonen i Ølensvåg, med Pepperoni på en solid andreplass.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

 

Anita Berge forteller at klikk og hent-løsningen har gitt økt matsalg på Circle K Ølensvåg.

 

– Kundene kan enkelt navigere inne i løsningen, og de kan bestille i fred og ro og være trygge på at maten er klar til avtalt tid, sier hun.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Rogaland:

1. Circle K Ølensvåg

2. Circle K Kvala

3. Circle K Skudnesnavn

4. Circle K Sævelandsvik

5. Circle K Nærbø

 

 

Bildetekst:

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

 

Kontaktperson:

* Circle K Ølensvåg, butikksjef Anita Berge, mobil 97 17 51 23

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k peppes hovedbilde.jpg 654,10 kB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:19
Teknisk løsning ZEVS AS