presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Oppland-traktene

  Publisert: 29.03.2021 08:18 - av  Henning Poulsen
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Oppland-distriktet solgt om lag 12 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Otta

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K E6 Otta er en av stasjonene som har solgt flest hele pizzaer i Oppland-området – om lag 1000 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Svein Tore Nymoen forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i nordre Gudbrandsdalen.

 

– Pizzaen har blitt svært godt tatt imot av alle, både kunder og medarbeidere. Den er enkel å spise på veien, like enkel å ta med seg hjem, og alle liker jo pizza, sier han.

 

Nymoen kaller «Peppes On The Go!» er svært godt tilskudd til varmmatutvalget på Circle K Otta.

 

– Det er utrolig spennende å få inn en såpass sterk merkevare i sortimentet vårt. Det er morsomt å kunne lage denne pizzaen. Vi blir liksom litt mer by med en gang, sier han.

 

Ifølge Nymoen er Pepperoni og American Beef de mest populære variantene på Circle K E6 Otta.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Oppland:

1. Circle K Bagn

2. Circle K E6 Otta

3. Circle K E6 Vinstra

4. Circle K Jevnaker

5. Circle K Hov

 

 

Bildetekst:

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

 

Kontaktperson:

* Circle K Otta, stasjonsdriver Svein Tore Nymoen, mobil 97 71 65 55

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k peppes hovedbilde.jpg 654,10 kB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:18
Teknisk løsning ZEVS AS