presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Østfold

  Publisert: 29.03.2021 08:26 - av  Henning Poulsen

MEST PIZZAFYSEN I ØSTFOLD. Ingen sluker mer Peppes On The Go!-pizza enn kundene ved Circle K Ørje. På bildet fungerende daglig leder Patrick Jørgensen. Foto: Circle K Ørje

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Østfold-distriktet solgt mer enn 6000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Indre Østfold

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Ørje er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Østfold-området – om lag 2300 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Sebastian Helgerud forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Indre Østfold.

 

– Pizza har tatt helt av hos oss, og på kort tid har dette blitt en av våre bestselgere. Det formidable salget har hjulpet oss i en tøff tid, med færre kunder enn normalt på grunn av korona og stengt grensehandel, sier Helgerud.

 

Han kaller tilbudet unikt innenfor stasjonsbransjen.

 

– Peppes On The Go! er et svært spennende og ikke minst velsmakende konsept. Jeg er utrolig fornøyd med å kunne tilby dette til våre kunder, sier Helgerud, som en raskt ute med å rose sine medarbeidere for å ha kastet seg over det nye konseptet med stor entusiasme.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Østfold:

1. Circle K Ørje

2. Circle K Rakkestad

3. Circle K E6 Rygge

4. Circle K E18 Sekkelsten

5. Circle K Østsiden

 

 

Bildetekst:

MEST PIZZAFYSEN I ØSTFOLD. Ingen sluker mer Peppes On The Go!-pizza enn kundene ved Circle K Ørje. På bildet fungerende daglig leder Patrick Jørgensen. Foto: Circle K Ørje

 

Kontaktperson:

* Circle K Ørje, stasjonsdriver Sebastian Helgerud, mobil 91 85 75 51

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Ørje - fung. DL Patrick Jørgensen.jpg 2,36 MB (3072x4096)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:26
Teknisk løsning ZEVS AS