presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Møre og Romsdal

  Publisert: 29.03.2021 08:15 - av  Henning Poulsen
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal solgt omkring 9000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger utenfor Ålesund

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Digerneset, som ligger utenfor Ålesund, er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Møre og Romsdal – om lag 1500 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Daglig leder Merethe Molnes forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i området.

 

– Dette er et veldig bra konsept, og det har blitt tatt godt imot at både kunder og medarbeiderne. Vi ser at mange bestiller både pizza og burger via klikk og hent-løsningen vår, slik at de kan bestemme hentetidspunktet selv og slipper unna kø, sier Molnes.

 

Hun avslører at Triple Meat har vært den mest populære pizzavarianten på Circle K Digerneset så langt.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Møre og Romsdal:

1. Circle K Digerneset

2. Circle K Sunndalsøra

3. Circle K Volda

4. Circle K Åndalsnes

5. Circle K Ørsta

 

 

Bildetekst:

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

 

Kontaktperson:

* Circle K Digerneset, daglig leder Merethe Molnes, mobil 98 84 12 63

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k peppes hovedbilde.jpg 654,10 kB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)
Bilde - vedlegg til sak CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:15
Teknisk løsning ZEVS AS