Pizzasuksess i Finnmark
– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.
Størst pizzahunger i Kirkenes-traktene
«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.
Circle K Hesseng utenfor Kirkenes er den stasjonen som har solgt flest hele pizzaer i Finnmark-området – om lag 1800 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Tonje C. Stabell forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i området.
– Vi har vært en av de beste stasjonene i landet på antall solgte pizzaer. Det er veldig stort for en liten stasjon helt oppe i nord, og selvfølgelig veldig gøy for alle som jobber her. Nærmeste vanlige Peppes-restaurant er langt unna – i Alta. derfor er vi veldig glade for at vi kan tilby Peppes On The Go! til innbyggerne i Sør-Varanger, sier Stabell.
Satser på biffkjøtt og sterk kylling
Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.
– Den mest populære varianten er Triple Meat, men vi har trua på at American Beef og Hot Chicken begge kan bli nye favoritter, sier Stabell.
Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.
– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.
Tonje C. Stabell forteller at stadig flere av kundene hennes bruker klikk og hent-løsningen.
– Det aller beste er at kunden kan legge til eller ta bort ingredienser, slik at de får det akkurat det de vil ha. Når de har lagt inn bestillingen og valgt ønsket tidspunkt, betaler de over nett. Så er det bare å hente maten og dra hjem å nyte. Denne løsningen har blitt tatt godt imot av kundene, og det er stadig flere som benytter seg av denne måten å bestille mat på, sier hun.
(Pressenytt)
Fem på Peppes-toppen i Finnmark:
1. Circle K Hesseng
2. Circle K Lakselv
3. Circle K Kautokeino
4. Circle K Vadsø
5. Circle K Karasjok
Bildetekst:
PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K
Kontaktperson:
* Circle K Hesseng, stasjonsdriver Tonje C. Stabell, mobil 45 25 66 95
* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53
CK_Peppes_AmericanBeef.jpg 3,69 MB (8312x4328)
CK_Peppes_HotChicken.jpg 4,02 MB (8312x4328)