presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Buskerud

  Publisert: 29.03.2021 08:06 - av  Henning Poulsen

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Buskerud-distriktet solgt nesten 6000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Ål

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Ål er blant de stasjonene som har solgt flest hele pizzaer i Buskerud-området – rundt 800 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Øyvind Kaslegard forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Ål og omegn.

 

– Jeg synes dette er et fantastisk konsept, og både kundene og medarbeiderne har også tatt godt imot dette, sier han.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

– Så langt er Triple Meat den varianten vi uten tvil selger mest av, men American Beef har allerede seilet opp på andreplass. Hot Chicken er min personlige favoritt, avslører Kaslegard.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

 

Øyvind Kaslegard forteller at de fleste pizzakundene på Circle K Ål bruker «Click & Collect»-løsningen.

 

– Tilbakemeldingene er veldig gode. Folk synes dette gjør handelen lettere og mer tidsbesparende, og i disse koronatider er mange glade for at de bare kan svinge innom og hente maten, sier Kaslegard.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Buskerud:

1. Circle K Åmot

2. Circle K Ål

3. Circle K Lampeland

4. Circle K Gol

5. Circle K Rundtom

 

 

Bildetekst:

PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst. Foto: Circle K

 

Kontaktperson:

* Circle K Ål, stasjonsdriver Øyvind Kaslegard, mobil 47 34 28 81

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:06
Teknisk løsning ZEVS AS