presseticker

Skip to main content

Pizzasuksess i Akershus

  Publisert: 29.03.2021 08:09 - av  Henning Poulsen

PIZZAFYSEN I AKERSHUS. Få sluker flere Peppes On The Go!-pizza enn kundene ved Circle K Årnes. På bildet Magnus Delbekk, stasjonens kategorikaptein for mat. Foto: Circle K Årnes

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Akershus-distriktet solgt nesten 11 000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

 

Størst pizzahunger i Årnes

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

 

Circle K Årnes er blant de stasjonene som har solgt flest hele pizzaer i Akershus-området – mer enn 1000 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Stasjonsdriver Marthe Anmarkrud forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Nes og omegn.

 

– Dette har vært en kjempesuksess hos oss, forteller hun.

 

Anmarkrud forteller at Triple Meat og Pepperoni er de to variantene som har vært mest populære på Circle K Årnes så langt.

 

Satser på biffkjøtt og sterk kylling

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

 

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

(Pressenytt)

 

Fem på Peppes-toppen i Akershus:

1. Circle K E6 Dal

2. Circle K Årnes

3. Circle K Slemmestad

4. Circle K E6 Berger

5. Circle K E6 Minnesund

 

 

Bildetekst:

PIZZAFYSEN I AKERSHUS. Få sluker flere Peppes On The Go!-pizza enn kundene ved Circle K Årnes. På bildet Magnus Delbekk, stasjonens kategorikaptein for mat. Foto: Circle K Årnes

 

Kontaktperson:

* Circle K Årnes, daglig leder Marthe Anmarkrud, mobil 45 29 87 46

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 29.03.2021 08:09
Teknisk løsning ZEVS AS