presseticker

Skip to main content

Har solgt nesten 250 000 rundstykker langs Buskeruds veier

  Publisert: 25.06.2024 10:15 - av  Henning Poulsen

SOM VARMT HVETEBRØD. Victoria Wikestad Nilsen, stasjonssjef på Circle K E18 Lier, konstaterer at kundene ikke får nok av stasjonens rundstykker. Foto: Circle K E18 Lier

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Buskerud-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 242 000 av dem i fylket.

– Hemmeligheten er at det er raskt, enkelt og veldig godt. Vi smører flere ganger utover dagen, slik at kundene alltid får ferske rundstykker. Det setter de pris på, sier Victoria Wikestad Nilsen, stasjonssjef på Circle K E18 Lier.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Buskerud er det nettopp den i Lier som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Rundtom i Drammen, Mjøndalen, Hønefoss og Vik.

 

– Rundstykkene er populære blant arbeidere, pendlere og barnefamilier – ja, også pensjonister. Det er perfekt for folk i farta, særlig hvis du bare er litt sulten og ikke orker en hel bagett, sier Nilsen.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

 

 

Bildetekst:

SOM VARMT HVETEBRØD. Victoria Wikestad Nilsen, stasjonssjef på Circle K E18 Lier, konstaterer at kundene ikke får nok av stasjonens rundstykker. Foto: Circle K E18 Lier

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E18 Lier, stasjonssjef Victoria Wikestad Nilsen, mobil 90 68 93 50

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

På rundstykketoppen i Buskerud:

1. Circle K E18 Lier

2. Circle K Rundtom

3. Circle K Mjøndalen

4. Circle K Hønefoss

5. Circle K Vik

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak buskerud lier wikestad.jpg 1,59 MB (2420x1816)
Bilde - vedlegg til sak Baxt - foto Knut Hilmar Hansen.jpg 2,14 MB (5746x4160)
Bilde - vedlegg til sak rundstykker og juice.jpg 7,34 MB (4000x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 10:15
Teknisk løsning ZEVS AS