presseticker

Skip to main content

Har solgt nesten 200 000 rundstykker langs Vestfolds veier

  Publisert: 25.06.2024 05:20 - av  Henning Poulsen

BEST I NORGE. Emilie Madsen, Wanaporn Halvorsen og de andre medarbeiderne på Circle K E18 Grelland er best i landet når det kommer til å smøre og selge rundstykker. Foto: Circle K E18 Grelland

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Vestfold-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 199 000 av dem i fylket. Og Holmestrand kan uoffisielt kåres til Norges rundstykkehovedstad.

– Stasjonen vår er en populær frokostdestinasjon. Veldig mange stopper innom for å fylle koppen om morgenen, og da er et rundstykke en fin følgesvenn. Den er mindre enn en bagett og kan lett spises i bilen, sier Hege Samuelsen, stasjonssjef på Circle K E18 Grelland i Holmestrand.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Norge er det nettopp den i Holmestrand som selger flest rundstykker. I Vestfold etterfølges den av stasjoner i Horten, Larvik og Tønsberg.

 

Samuelsen roser medarbeiderne sine for å hele tiden følge med og sørge for å smøre akkurat nok rundstykker til at det aldri går tomt utover dagen.

 

– Rundstykket er virkelig et supert produkt å ha i sortimentet. Kundene elsker det. Vi har arbeidskarer innom som kjøper opptil seks rundstykker hver morgen, slik at de har mat i bilen utover dagen, forteller hun.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Vestfold:

1. Circle K E18 Grelland (Best i Norge)

2. Circle K E18 Horten

3. Circle K E18 Larvik

4. Circle K Tønsberg

5. Circle K Sem

 

 

Bildetekst:

BEST I NORGE. Emilie Madsen, Wanaporn Halvorsen og de andre medarbeiderne på Circle K E18 Grelland er best i landet når det kommer til å smøre og selge rundstykker. Foto: Circle K E18 Grelland

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E18 Grelland, stasjonssjef Hege Samuelsen, mobil 98 60 67 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 05:20
Teknisk løsning ZEVS AS