presseticker

Skip to main content

Har solgt nesten 160 000 rundstykker langs Opplands veier

  Publisert: 25.06.2024 08:00 - av  Henning Poulsen

GJØVIK PÅ TOPP. Ingen selger flere rundstykker blant Circle K-stasjonene i gamle Oppland enn Espen Ek og Raghav Mangla på Circle K Kallerud. Foto: Circle K Kallerud

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Oppland-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 155 000 av dem i det tidligere fylket vest for Mjøsa.

– Ferske varer er nøkkelen til denne suksessen. På stasjonen steker vi litt og litt utover dagen, slik at kundene får rykende ferske, knasende sprø rundstykker uansett når de kommer innom, sier Raghav Mangla, stasjonssjef på Circle K Kallerud i Gjøvik.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Oppland er det nettopp den på Kallerud som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene Strandtorget i Lillehammer, Mjøsstranda i Gjøvik, Øyer og Segalstad Bru i Østre Gausdal.

 

– Ost og skinke er den mest populære varianten, og den grove varianten blir mer populær. Rundstykkene er ekstra «hot» rundt frokost- og lunsjtider, men det går også en del på ettermiddag og kveld, sier Mangla.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Oppland:

1. Circle K Kallerud

2. Circle K Strandtorget

3. Circle K Mjøsstranda

4. Circle K E6 Øyer

5. Circle K Segalstad Bru

 

 

Bildetekst:

GJØVIK PÅ TOPP. Ingen selger flere rundstykker blant Circle K-stasjonene i gamle Oppland enn Espen Ek og Raghav Mangla på Circle K Kallerud. Foto: Circle K Kallerud

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Kallerud, stasjonssjef Raghav Mangla, mobil 45 39 49 59

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 08:00
Teknisk løsning ZEVS AS