presseticker

Skip to main content

Har solgt nesten 115 000 rundstykker langs Hordalands veier

  Publisert: 25.06.2024 09:20 - av  Henning Poulsen

STASJONSSUKSESS. Nora Corneliussen på Circle K Sandsli viser fram årets store suksessprodukt. Foto: Circle K Sandsli

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Hordaland-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 114 000 av dem i det tidligere fylket.

– Kundene våre er mye på farten, og trenger noe enkelt å ta med seg. Rundstykket er rimelig, smaker godt og kan spises kaldt. Det tror jeg er grunnen til at det selger så bra, sier Andrea Eggen Gundersen, stasjonssjef på Circle K Flesland.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Hordaland er det nettopp den på Flesland utenfor Bergen som selger flest rundstykker. Deretter følger Bergen-stasjonene Haukås, Helleveien, Ulset og Nesttun.

 

– For oss er rundstykket blitt den nye wienerpølsa. I starten solgte det ikke så bra, men etter hvert har etterspørselen blitt så høy at vi har måttet omstille oss flere ganger for å klare å smøre nok, sier Gundersen.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Hordaland:

1. Circle K Flesland

2. Circle K Haukås

3. Circle K Helleveien

4. Circle K Ulset

5. Circle K Nesttun

 

 

Bildetekst:

STASJONSSUKSESS. Nora Corneliussen på Circle K Sandsli viser fram årets store suksessprodukt. Foto: Circle K Sandsli

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Flesland, stasjonssjef Andrea Eggen Gundersen, mobil 98 80 21 85

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak hordaland sandsli nora corneliussen.jpg 609,28 kB (1592x1190)
Bilde - vedlegg til sak Baxt - foto Knut Hilmar Hansen.jpg 2,14 MB (5746x4160)
Bilde - vedlegg til sak rundstykker og juice.jpg 7,34 MB (4000x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 09:20
Teknisk løsning ZEVS AS