presseticker

Skip to main content

Har solgt mer enn 300 000 rundstykker langs Akershus-veier

  Publisert: 25.06.2024 09:40 - av  Henning Poulsen

SMAKFULL SUKSESS. Mariann Grue og Silje Marita Skedsmo tar seg en pause fra rundstykkesmøring i sola utenfor Circle K E6 Dal. Foto: Circle K E6 Dal

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Akershus-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 313 000 av dem i fylket.

– Vi var tidlig ute med å satse på rundstykker. Dette er rett og slett et bra produkt, rimelig og velsmakende som det er. Stasjonen vår besøkes av folk på farta, og rundstykkene er enkle å spise både på stasjonen og i bilen, sier Silje Marita Skedsmo, stasjonssjef på Circle K E6 Dal.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Akershus er det nettopp den i Dal som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Minnesund, Berger, Vestby og Fjellhamar.

 

– Vi smører ofte for å ha ferske rundstykker tilgjengelig hele døgnet, for kundene kommer gjerne tilbake i løpet av dagen og kjøper flere. Den typiske kunden er arbeidsfolk langs veien, men rundstykkene treffer i alle kundegrupper – og hos oss som jobber på stasjonen, smiler Skedsmo.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Akershus:

1. Circle K E6 Dal

2. Circle K E6 Minnesund

3. Circle K E6 Berger

4. Circle K E6 Vestby

5. Circle K Fjellhamar

 

 

Bildetekst:

SMAKFULL SUKSESS. Mariann Grue og Silje Marita Skedsmo tar seg en pause fra rundstykkesmøring i sola utenfor Circle K E6 Dal. Foto: Circle K E6 Dal

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E6 Dal, stasjonssjef Silje Marita Skedsmo, mobil 45 11 60 25

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 09:40
Teknisk løsning ZEVS AS