presseticker

Skip to main content

Har solgt mer enn 160 000 rundstykker langs Østfolds veier

  Publisert: 25.06.2024 05:00 - av  Henning Poulsen

RUNDSTYKKER PÅ RYGGE. (f.v.) Nestkommanderende Nina Helene Wiethüchter Molberg og daglig leder Iwona Bredland på Circle K E6 Rygge koser seg med et lite mellommåltid i sola. Foto: Circle K E6 Rygge

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Østfold-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 164 000 av dem i fylket.

– Dette er et veldig bra produkt. De er sprø og luftige – og minner meg om rundstykkene fra hjemlandet mitt. Rundstykkene har virkelig blitt vår nye «wiener for en tier», sier Iwona Bredland, stasjonssjef på Circle K E6 Rygge utenfor Moss.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Østfold er det nettopp den i Rygge som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjoner i Moss, Askim og Alvim.

 

– Vi har veldig mange frokostkunder som trenger noe raskt og godt på vei inn til Oslo. Rundstykkene er også svært populære blant håndverkere og yrkessjåfører som er innom stasjonen, men også småbarnsfamilier på tur er gode kunder, sier Bredland.

 

Har funnet hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Østfold:

1. Circle K E6 Rygge

2. Circle K E6 Storebaug

3. Circle K E18 Sekkelsten

4. Circle K Alvim

5. Circle K Mosseporten

 

 

Bildetekst:

RUNDSTYKKER PÅ RYGGE. (f.v.) Nestkommanderende Nina Helene Wiethüchter Molberg og daglig leder Iwona Bredland på Circle K E6 Rygge koser seg med et lite mellommåltid i sola. Foto: Circle K E6 Rygge

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E6 Rygge, stasjonssjef Iwona Bredland, mobil 47 84 69 28

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 05:00
Teknisk løsning ZEVS AS