presseticker

Skip to main content

Har solgt mer enn 110 000 rundstykker langs Oslos veier

  Publisert: 25.06.2024 07:40 - av  Henning Poulsen

SELGER MEST I OSLO. Celine på Circle K Økern demonstrerer hvordan rundstykker skal fortæres. Foto: Circle K Økern

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Oslo-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 111 000 av dem fra byens stasjoner.

– Vi er en skikkelig morgenstasjon, og det virker som halvparten av byens håndverkere starter dagen hos oss. Det er vi veldig glade for, og vi ser at rundstykkene er svært populære, sier Kristian Bertelsen, stasjonssjef på Circle K Økern.

 

Av alle Circle K-stasjonene i Oslo er det nettopp den på Økern som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene på Furuset, Kiellands plass, Abildsø og Smestad.

 

Bertelsen roser medarbeiderne på stasjonen, som alltid følger med på varebeholdningen og smører rundstykker fortløpende utover dagen slik at det aldri blir tomt.

 

– Den typiske rundstykkekunden er arbeidshelten. Samtidig ser vi at produktet slår ekstra godt an hos kvinner og yngre som er innom. Rundstykket er et enkelt og rimelig måltid som passer for alle som er litt sultne, sier Bertelsen.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Oslo:

1. Circle K Økern

2. Circle K Furuset

3. Circle K Kiellands plass

4. Circle K Abildsø

5. Circle K Smestad

 

 

Bildetekst:

SELGER MEST I OSLO. Celine demonstrerer hvordan rundstykker skal fortæres utenfor Circle K Økern. Foto: Circle K Økern

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Økern, stasjonssjef Kristian Bertelsen, mobil 94 78 89 64

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak oslo økern celine.jpg 282,58 kB (1176x1775)
Bilde - vedlegg til sak Baxt - foto Knut Hilmar Hansen.jpg 2,14 MB (5746x4160)
Bilde - vedlegg til sak rundstykker og juice.jpg 7,34 MB (4000x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 07:40
Teknisk løsning ZEVS AS