presseticker

Skip to main content

Har solgt 90 000 rundstykker langs sørtrønderske veier

  Publisert: 25.06.2024 06:20 - av  Henning Poulsen

SELGER MEST. Circle K Tunga er den stasjonen som selger mest rundstykker i den sørlige delen av fylket. Stasjonsmedarbeider Marie feirer med en matbit. Foto: Circle K Tunga

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt sørtrønderske bilisters nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 90 000 av dem i gamle Sør-Trøndelag.

– Vi passer på å alltid ha nok rundstykker på stasjonen – det selger! Nattevakten smører et stort antall mot slutten av vakten, slik at vi har ferske rundstykker til morgenrushet. Så etterfyller vi hyppig gjennom hele morgenvakten og utover, sier Sarah Margrete Domaas, stasjonssjef på Circle K Tunga i Trondheim.

 

Av alle Circle K-stasjonene i gamle Sør-Trøndelag er det nettopp den i Trondheim som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Nardo i Trondheim, Lundamo, Rosten og Oppdal.

 

Fant hull i markedet

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

 

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

 

Mer prisbevisste kunder

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

 

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

 

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

 

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På rundstykketoppen i Sør-Trøndelag:

1. Circle K Tunga

2. Circle K Nardo

3. Circle K E6 Lundamo

4. Circle K Rosten

5. Circle K Oppdal

 

 

Bildetekst:

SELGER MEST. Circle K Tunga er den stasjonen som selger mest rundstykker i den sørlige delen av fylket. Foto: Circle K Tunga

 

ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Tunga, stasjonssjef Sarah Margrete Domaas, mobil 45 26 61 07

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak trøndelag tunga medarbeider.jpeg 1,52 MB (2062x3631)
Bilde - vedlegg til sak Baxt - foto Knut Hilmar Hansen.jpg 2,14 MB (5746x4160)
Bilde - vedlegg til sak rundstykker og juice.jpg 7,34 MB (4000x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 25.06.2024 06:20
Teknisk løsning ZEVS AS