Har solgt 30 000 rundstykker langs Finnmarks veier
– Vi har virkelig satset på disse rundstykkene, og vært aktive ut mot kundene både i butikk og i sosiale medier. Både i pris og smak er dette et svært bra produkt som vi har stor tro på, sier Siw-Hege Stabell, stasjonssjef på Circle K Hesseng i Sør-Varanger.
Av alle Circle K-stasjonene i Finnmark er det nettopp den i Hesseng som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Alta, Lakselv og Rypefjord.
– Hos oss handler alle rundstykker: barn og unge, arbeidsfolk, studenter, pensjonister og den vanlige mannen i gata er stadig innom stasjonen og kjøper med seg et stykke. Selv om det går mest rundt frokost- og lunsjtider, må vi smøre også utover dagen, sier Stabell.
Fant hull i markedet
Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.
– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.
Mer prisbevisste kunder
Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.
– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.
Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.
– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.
(Pressenytt)
Bildetekst:
ÅRETS PRODUKT. Rundstykket som Circle K har utviklet med Baxt ble nylig kåret til årets produkt i selskapet. På bildet (f.v.) Magnus Berger og Mia Stoknes fra Circle K, Marius Johannesen og Åge Thomassen fra Baxt og Dag-Øystein Jespersen fra Circle K. Foto: Knut Hilmar Hansen
Kontaktpersoner:
* Circle K Hesseng, stasjonssjef Siw-Hege Stabell, mobil 40 88 59 40
* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53
* Circle K Norge, matansvarlig Dag-Øystein Jespersen, mobil 41 36 80 64
1. Circle K Hesseng
2. Circle K Alta
3. Circle K Elvebakken
4. Circle K Lakselv
5. Circle K Rypefjord