presseticker

Skip to main content

Bekim på Brynseng er årets beste stasjonsdriver

  Publisert: 26.05.2019 09:30 - av  Henning Poulsen

BEST BLANT DETALJISTENE. Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng i Oslo mottok prisen som årets stasjonsdriver blant selskapets detaljiststasjoner (egendrevne stasjoner) av norgessjef Christoffer Sundby og regiondirektør Christian Granly. Foto: Killian Munch

Oslo: Årets beste stasjonsdriver finner du på Circle K Brynseng, ifølge en ny kåring. – Jeg er forelsket i jobben min, avslører Bekim Istrefi, som i år feirer 20-årsjubileum i Circle K Norge.

– Bekim gjør en fenomenal innsats. Vi har utrolig mange dyktige stasjonsdrivere i Circle K Norge, og for å være aller best må du levere nesten overmenneskelig godt på drift, kundetilfredshet, medarbeiderutvikling og kampanjegjennomføring, sier Christoffer Sundby, administrerende direktør i Circle K Norge.

 

Sammen med stasjonsdrivere fra Circle K Florø i Sogn og Fjordane og Circle Åmot i Buskerud gikk Bekim Istrefi og Circle K Brynseng denne uken til topps i kåringen Årets stasjonsdriver. Kåringen fant sted på en Circle K-samling denne uken. Mer enn 1000 stasjonsdrivere, stasjonsmedarbeidere og servicekontoransatte deltok på samlingen.

 

Vasker om natta

I kåringen blant Circle Ks egeneide stasjoner var det Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng som vant. I jurykjennelsen beskrives han som et arbeidsjern som gjerne spyler ned vaskehallen om natta for å unngå tapte salgsinntekter på dagtid.

 

«Han er dyktig til å ta vare på folkene sine, samtidig som han stiller strenge krav. To dager i måneden er han på kundebesøk hos nærliggende bedrifter for å selge inn bilvask og mat. Han beskrives som en som alltid er til å stole på og som stiller opp for andre,» skriver juryen.

 

– Dette er utrolig gøy og uventet. Det er veldig kjekt og motiverende at kjeden legger merke til den gode innsatsen som mine medarbeidere og jeg legger ned på stasjonen hver dag, sier Istrefi.

 

Stor trivsel på stasjonen

Dette er ikke første gang han mottar en pris. I fjor fikk han «CoCo-sjefens ærespris», en pris som en sjelden gang i blant deles ut til en utvalgt detaljiststasjon i kjeden. I 2016 ble han kåret til årets stasjonsdriver for Oslo og Akershus. Samtidig mottok stasjonen også pris for årets forbedring på bunnlinja.

 

Istrefi forteller at stasjonsmedarbeiderne ofte kommer en halvtime før skiftet starter, bare for være til stede og prate med kolleger og kunder.

 

– For meg er dette et tegn på at folkene mine har det bra på jobb, og det er svært viktig for meg. Vi brenner for denne jobben, og det vet jeg at kundene våre legger merke til. Mange er innom oss flere ganger om dagen, og de forteller meg at de liker den gode stemningen og at det alltid skjer noe her, sier han.

 

Feirer bursdager med kundene

I tillegg til Circle K Norges kjedekampanjer gjennomfører stasjonen på Brynseng ofte egne konkurranser og arrangementer. Alle medarbeidernes bursdager feires sammen med stasjonens kunder, og da vanker det kake og rabatter på varmmat.

 

– For ikke lenge siden fylte en medarbeider 50 år, og da ga vi 50 prosents rabatt på hamburgere(?). Da var det flere kunder som gratulerte og sa de håpet han ville leve i 100 år, for da måtte vi jo gi 100 prosent rabatt, ler Istrefi.

 

Solgte 157 burgere i snøføyka

Blant lokale arbeidstakere går det gjetord om utegrillen på Circle K Brynseng. Når Istrefi og kollegene fyrer opp grillen, er det mang en kontoransatt som runder av arbeidsdagen så tidlig som mulig og følger nesen til stasjonen. En sen høstdag da Istrefi og medarbeiderne hadde planlagt å grille, ble de overrasket av nesten en halv meter snø på morgenkvisten.

 

– Vi var helt bestemt på at dette ikke skulle stoppe oss, så jeg dro av sted for å handle inn et partytelt som vi stilte grillen under. Den dagen solgte vi 157 burgere på bare noen timer, sier stasjonsdriveren.

 

Gått gradene

I år feirer Bekim Istrefi 20-årsjubileum i Circle K Norge. I 1999 begynte han som nattvakt på Statoil Schweigaardsgate, som lå der hvor Circle K nå har sitt norske hovedkontor. Etter hvert steg han i gradene, og ble ansatt på Abildsø som assisterende leder og senere daglig leder. For fire og et halvt år siden overtok han stasjonen på Brynseng.

 

– Circle K er et veldig bra sted å være, og jeg vil gjerne takke sjefen min, Trond Abrahamsen, som har tatt godt vare på meg opp igjennom årene. Han har alltid gode tips og råd, og han er veldig flink til å motivere meg og de andre på stasjonen. Hver gang en av de ansatte har bursdag, vanker det en hyggelig melding fra Trond. Det er noe alle setter stor pris på, sier Istrefi.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

BEST BLANT DETALJISTENE. Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng i Oslo mottok prisen som årets stasjonsdriver blant selskapets detaljiststasjoner (egendrevne stasjoner) av norgessjef Christoffer Sundby og regiondirektør Christian Granly. Foto: Killian Munch

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Brynseng, daglig leder Bekim Istrefi, mobil 92 21 26 90

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak KIL-2084.jpg 8,69 MB (6328x4219)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 26.05.2019 09:30
Teknisk løsning ZEVS AS