presseticker

Skip to main content

To ringerikinger valgt ut til talentprogram

  Publisert: 04.01.2024 07:00 - av  Henning Poulsen

TALENT PÅ HØNEFOSS. Windelyn Nerby på Circle K Hønefoss er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

TALENT I VIK. Lars Kristian Lafton på Circle K Vik er del av Circle K Norges nye talentkull. Foto: Terje Borud.

Lars Kristian Lafton fra Hønefoss og Windelyn Tinio Nerby i Nakkerud har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal de igjennom en krevende toårig lederutdanning.

– Windelyn og Lars Kristian tilhører den nye generasjonen med ledere i Circle K Norge. Før de ble plukket ut til programmet, var de igjennom en tøff kvalifisering. Nå er de begge i gang med utdanningsløpet, der de skal lære om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet.

 

Brenner for jobben

Totalt 11 Circle K-medarbeidere er valgt ut til talentprogrammet i år. I det nye kullet finner vi Windelyn Tinio Nerby (39), som bor på Nakkerud i Ringerike. Hun er assisterende daglig leder på Circle K Hønefoss, og er fornøyd med talentprogrammet så langt.

 

– Programmet er svært lærerikt, samtidig som vi også har det gøy og sosialt. Jeg er glad for å være en del av Circle K-familien, og stolt over at selskapet satser på meg. Gjør du en god innsats her, får du fart på karrieren uansett rase, kultur, alder og kjønn, sier Nerby.

 

Hun har utdanning og bakgrunn fra hotell- og restaurantbransjen på Filippinene, før hun flyttet til Norge for snart ti år siden. Sommeren 2017 begynte hun å jobbe ved Circle K-stasjonene i Hønefoss og på Noresund. Etter hvert ble hun forfremmet til food captain og deretter assisterende daglig leder på Circle K Hønefoss.

 

– Helt siden begynnelsen har jeg elsket og brent for denne jobben. Jeg trives veldig godt på stasjonen, og jeg gleder meg virkelig til å kunne utvikle meg videre gjennom talentprogrammet, sier Nerby.

 

Samlet inn mest i Norge

Hønefossingen Lars Kristian Lafton (23) har fire år bak seg på Circle K Vik i Hole kommune. Her har han blant annet bidratt til å samle inn mest av alle stasjoner i Norge til Rosa sløyfe i 2021.

 

– Det var et stolt øyeblikk for stasjonen og alle som jobber her, og en sak jeg personlig setter høyt, sier Lafton.

 

Nå gleder han seg til å satse videre både på stasjonen og talentprogrammet. Målet er å drive egen stasjon eller sikre seg en lederstilling i selskapet.

 

– Jeg har hørt mye bra om talentprogrammet, og det var derfor jeg søkte. Programmet er en ny og spennende utfordring for meg, og jeg føler dette vil gi meg mye god erfaring som jeg kan ta med meg videre i livet, sier Lafton.

 

Holder på de beste

Talentprogrammet ble grunnlagt helt tilbake i 2004 for å utvikle gode lederemner på stasjonene. Siden den gang har nesten 200 medarbeidere fullført den Circle K-finansierte lederutdanningen.

 

– Et flertall av dem som har gjennomført talentprogrammet jobber fremdeles her. Mange bekler nøkkelroller på stasjonene, i nettverket og på hovedkontoret. I et tidvis svært trangt rekrutteringsmarked er dette oppsiktsvekkende bra, sier Lene Foldvik.

 

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Talentprogrammet hjelper oss med å få fram nye generasjoner med gode ledere. For å lykkes må du være glad i folk, ha et sterkt engasjement og skjønne rollen din som leder. Du må både ta vare på dine medarbeidere, motivere dem og få dem til å fungere sammen, sier Lene Foldvik.

(Pressenytt)

 

 

 

Bildetekster:

TALENT PÅ HØNEFOSS. Windelyn Nerby på Circle K Hønefoss er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

 

TALENT I VIK. Lars Kristian Lafton på Circle K Vik er del av Circle K Norges nye talentkull. Foto: Terje Borud.

 

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen - Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen - Circle K Alvdal, Krister Stalsberg - Circle K Horten, Martin Sørensen - Circle K Nadderud og Ida Johansen - Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky - Circle K Vestby, Windelyn Nerby - Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly - Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg - Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton - Circle K Vik og Tuva Mustorp - Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Vik, Lars Kristian Lafton, mobil 98 63 98 20

* Circle K Hønefoss, nestleder Windelyn Tinio Nerby, mobil 93 64 83 70

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Her er det nye kullet med Circle K-talenter:

Anne Maibjørg Furuly – Circle K Kautokeino

Barbora Ovisky – Circle K Vestby

Henrik Trøen – Circle K Alvdal

Ida Johansen – Circle K Sortland

Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten

Krister Stalsberg – Circle K Horten

Lars Kristian Lafton – Circle K Vik

Martin Sørensen – Circle K Nadderud

Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge

Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten

Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Windelyn Nerby - Hønefoss.jpg 2,89 MB (4000x3200)
Bilde - vedlegg til sak Lars Kristian Lafton - Vik.jpg 2,55 MB (4000x3200)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 4,57 MB (4500x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.01.2024 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS