presseticker

Skip to main content

Steria styrker BI-satsingen

  Publisert: 03.12.2008 07:00 - av  Ivar A. Berge

Jone Nest (til venstre) og Ole Kristian Østerud er med på å styrke Sterias satsing på Business Intelligence (BI). Foto: Johnny Syversen / josy.no

Oslo: Gjennom å ansette Jone Nes og Ole Kristian Østerud styrker Steria satsingen på Business Intelligence (BI).

– Business Intelligence understøtter foretakets behov på en best mulig måte, og har seilt opp til å bli blant de viktigste verktøyene for å styre en bedrift, sier Sterias nyansatte BI-fagleder, Jone Nes (36).

 

Nes kommer fra konsulentselskapet Platon, der han har jobbet med ulike prosjekter innen informasjonsledelse. Han forteller at muligheten til å kunne være med å bygge opp BI-satsingen var viktig for valget av Steria som arbeidsgiver.

 

Internasjonale løsninger

– Det er selvsagt fristende å kunne være med på å påvirke BI-satsingen i et stort internasjonalt selskap. Vi jobber nå med valg av modeller, og vi er inne i en fase der vi ser på ulike BI-løsninger og trekker erfaringer fra Sterias virksomhet i andre land, forteller Nes.

 

Som et ledd i Sterias BI-satsing er Ole Kristian Østerud (36) hentet inn som rådgiver innen Business Intelligence. Østerud kommer også fra konsulentselskapet Platon. Han har arbeidet med BI i 10 år, og gleder seg til oppgavene hos sin nye arbeidsgiver.

 

– BI er et godt verktøy for å få hele selskapet til å arbeide etter samme strategi og målsetting, og mine oppgaver blir å drive og utvikle faget BI videre i Steria, forteller Østerud.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, Jone Nes, mobil 932 47 000, e-post: jn@steria.no

* Steria, Ole Kristian Østerud, mobil 408 54 864, e-post: oko@steria.no

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er blant de 10 største it-konsulentselskapene i Europa, med 20 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 375 medarbeidere i Norge. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift. For mer informasjon: www.steria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak nes østerud.jpg 88,42 kB (1078x719)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 03.12.2008 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS