presseticker

Skip to main content

Steria ansetter avdelingsleder

  Publisert: 11.10.2008 07:00 - av  Henning Poulsen

– Jeg drives av å hjelpe kunden med å se nytteverdien i en teknisk løsning. Kall meg gjerne en teknologievangelist, sier Atle Rønningen, nyansatt avdelingsleder i Steria. Foto: Johnny Syversen/josy.no

Oslo: It-konsulentselskapet Steria styrker infrastrukturavdelingen sin med Atle Rønningen fra Commaxx.

Rønningen (31) har jobbet i Commaxx siden 2001, bortsett fra et kort opphold i Citrix Norge. Han begynte karrieren i Capgemini, og har bakgrunn fra BI og Den Polytekniske Høyskolen (nå NITH).

 

– Jeg hadde det veldig bra i Commaxx, men er likevel glad for at jeg tok spranget til Steria. Muligheten for å ta med bakgrunnen min inn i en lederrolle ble en viktig faktor for meg, forteller Rønningen.

 

Teknologievangelist

Til tross for sin tekniske bakgrunn har han gradvis penslet inn mot løsningsrådgivning og teknisk presale. – Jeg drives av å hjelpe kunden med å se forretningsmessig nytteverdi i en teknisk løsning. Kall meg gjerne en teknologievangelist, proklamerer Rønningen.

 

I Steria går han inn i en lederstilling på infrastrukturavdelingen, som har opplevd sterk vekst de siste årene. Her skal Rønningen sammen med andre avdelingsledere jobbe med alt fra salgsaktiviteter og posisjonering av Sterias kompetanse, til kundeimplementering, konseptutvikling og faglig utvikling av nær 100 medarbeiderne som jobber på avdelingen.

 

Settes ikke i bås

– Vi har en flat lederstruktur, med fire avdelingsledere i et lederteam. Det er åpen dialog mellom fagområdene, og alle jobber sammen mot et felles mål. Vi setter ikke konsulentene i kompetansebåser, og nyter godt av å ha en dynamisk organisasjon som raskt kan endre seg etter behov, fastslår han.

 

Rønningen påpeker at Steria har en unik posisjon på markedet for infrastrukturtjenester i forhold til konkurrentene. Mens flere andre aktører selger konkret maskinvare eller lisenser, står Sterias rådgivere fritt til å velge de mest velegnede løsningene sammen med kunden.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, avdelingsleder Atle Rønningen, mobil 97613 183, atr@steria.no

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er blant de 10 største it-konsulentselskapene i Europa, med over 19 000 medarbeidere i 16 land, inkludert 360 medarbeidere i Norge. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift. For mer informasjon: www.steria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak atle rønningen høyde.jpg 12,90 kB (3228x4926)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 11.10.2008 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS