presseticker

Skip to main content

Sortlending valgt ut til talentprogram

  Publisert: 04.01.2024 06:00 - av  Henning Poulsen

SATSER PÅ STASJON. Ida Johansen på Circle K Sortland er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

Ida Johansen fra Sortland har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal hun igjennom en krevende toårig lederutdanning.

– Ida tilhører den nye generasjonen med ledere i Circle K Norge. For å bli plukket ut til programmet, var hun igjennom en tøff kvalifisering. Nå er hun i gang med utdanningsløpet, og skal lære om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet.

 

Skulle studere, ble vikarsjef

Totalt 11 Circle K-medarbeidere er valgt ut til talentprogrammet i år. I det nye kullet finner vi Ida Johansen (21), som er assisterende daglig leder på Circle K Sortland. Hun er svært fornøyd med talentprogrammet så langt.

 

– Til nå har programmet vært svært lærerikt og gøy. Jeg har alltid vært glad i skole, så dette er midt i blinken for meg, ikke minst fordi jeg kan ta med meg alt jeg lærer og bruke det på stasjonen, sier Johansen.

 

Stasjonskarrieren begynte da hun var 17 år. Da tok hun alt hun kunne få av helgevakter og tilkallingsvakter på Sortland-stasjonen. Samtidig var det ikke egentlig meningen å bli værende.

 

– Planen var egentlig å reise ut høsten 2021 for å studere, men så følte jeg meg ikke helt ferdig hos Circle K ennå. Jeg begynte å jobbe fast i ukedagene, og i fjor fikk jeg mulighet til å ta over som daglig leder mens sjefen var i foreldrepermisjon. Dét ga skikkelig mersmak, sier Johansen.

 

Faktisk ble både stasjonssjefen og den regionale salgssjefen så imponerte over hva 21-åringen fikk til, at de anbefalte henne å søke på selskapets talentprogram. Nå gleder Ida Johansen seg til fortsettelsen:

 

– Jeg skulle jo uansett studere, så hvorfor ikke ta studiene her mens jeg jobber i Circle K? Trivselen er høy, og dette føles helt rett for meg. Én dag har jeg lyst til å drive min egen stasjon – eller kanskje bli salgssjef eller jobbe på hovedkontoret. Med talentutdanningen er jeg et steg nærmere, sier hun.

 

Holder på de beste

Talentprogrammet ble grunnlagt helt tilbake i 2004 for å utvikle gode lederemner på stasjonene. Siden den gang har nesten 200 medarbeidere fullført den Circle K-finansierte lederutdanningen.

 

– Et flertall av dem som har gjennomført talentprogrammet jobber fremdeles her. Mange bekler nøkkelroller på stasjonene, i nettverket og på hovedkontoret. I et tidvis svært trangt rekrutteringsmarked er dette oppsiktsvekkende bra, sier Lene Foldvik.

 

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Talentprogrammet hjelper oss med å få fram nye generasjoner med gode ledere. For å lykkes må du være glad i folk, ha et sterkt engasjement og skjønne rollen din som leder. Du må både ta vare på dine medarbeidere, motivere dem og få dem til å fungere sammen, sier Lene Foldvik.

(Pressenytt)

 

 

 

 

Bildetekster:

SATSER PÅ STASJON. Ida Johansen på Circle K Sortland er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

 

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen - Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen - Circle K Alvdal, Krister Stalsberg - Circle K Horten, Martin Sørensen - Circle K Nadderud og Ida Johansen - Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky - Circle K Vestby, Windelyn Nerby - Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly - Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg - Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton - Circle K Vik og Tuva Mustorp - Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Sortland, nestleder Ida Sandberg Johansen, mobil 97 54 31 29

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Her er det nye kullet med Circle K-talenter:

Anne Maibjørg Furuly – Circle K Kautokeino

Barbora Ovisky – Circle K Vestby

Henrik Trøen – Circle K Alvdal

Ida Johansen – Circle K Sortland

Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten

Krister Stalsberg – Circle K Horten

Lars Kristian Lafton – Circle K Vik

Martin Sørensen – Circle K Nadderud

Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge

Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten

Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Ida Johansen - Sortland.jpg 2,94 MB (4000x3200)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 4,57 MB (4500x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.01.2024 06:00
Teknisk løsning ZEVS AS