presseticker

Skip to main content

Sopra Steria kåret til Norges beste arbeidsplass 2022

  Publisert: 27.04.2022 19:15 -

JUBLER. Kjell Rust og resten av gjengen i Sopra Steria kan juble over å være Norges beste arbeidsplass - igjen.

Sopra Sterias medarbeidere er fortsatt de mest fornøyde i Norge, viser den årlige undersøkelsen til Great Place to Work.

Jubelen sto i taket hos Sopra Steria da det onsdag ettermiddag nok en gang ble klart at de var kåret til Norges beste arbeidsplass.

 

– Vi er selvfølgelig veldig stolte. Vi arbeider med å stadig forbedre oss, og legger ned mye arbeid for å være den beste arbeidsplassen for de dyktigste menneskene, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia.

 

Konsulentselskapet gikk til topps i kategorien for de største bedriftene med over 500 ansatte for sjette år på rad. 

 

– Det handler ikke om kåringen, selv om det er en hyggelig bekreftelse, det handler om det arbeidet vi gjør hver dag sammen med våre medarbeidere for å sørge for at alle blir sett og får anledning til å utvikle seg hos oss, sier Rusti.

 

Den nye hybride arbeidshverdagen

 

– Vi har vært gjennom to år med pandemi, og vi har ikke gått tilbake til arbeidshverdagen som vi kjente den før pandemien. Vi jobber nå i en ny hybrid hverdag, med både fysisk og digital samhandling, sier Rusti og fortsetter:

 

– Det er viktig for oss at vi kan tilpasse den nye arbeidshverdagen på en måte som medarbeiderne og kundene våre trives med, og hvor de opplever at de får løst oppgavene sine på en god og effektiv måte. Undersøkelsen til Great Place to Work og tilbakemeldingene vi får fra rapporten, er derfor veldig nyttige for oss, sier Rusti.

 

Engasjerte medarbeidere og gode kunder

Han mener at den enkelte medarbeider og Sopra Sterias kunder spiller en stor rolle i arbeidet med kultur- og organisasjonsbygging:

 

– Jobben med å skape den gode arbeidskulturen er det til syvende sist alle våre medarbeidere og ledere som står bak. De er engasjerte, heier på hverandre og spiller hverandre gode. Det er derfor våre medarbeidere denne prisen går til, sier Rusti.

 

Han ønsker også å takke selskapets kunder, ettersom de aller fleste av Sopra Sterias medarbeidere bruker sine arbeidshverdager sammen med kundene:

 

– Mange av våre medarbeidere bruker mye av sin tid ute hos våre kunder. Jeg vil derfor takke dem for at vi i Sopra Steria får bidra til spennende og givende prosjekter. Det er jo nettopp dette som gjør at vi brenner for det vi driver med, sier Rusti og fortsetter:

 

– Jeg håper også at våre kunder opplever oss som engasjerte og som konsulenter som deler av vår kompetanse, avslutter Rusti.

 

Om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fire årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

 

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

 

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørget 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

 

“The world is how we shape it.”

Les mer på www.soprasteria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.04.2022 19:15
Teknisk løsning ZEVS AS